Gördüğünüz ilk hayvanı hiç düşünmeden söyleyin! Bu test sevgi dilinizin ne olduğunu buluyor...

Gördüğünüz ilk hayvanı hiç düşünmeden söyleyin! Bu test sevgi dilinizin ne olduğunu buluyor...

Bu resme ilk baktığınızda ne görüyorsunuz? Gördüğünüz hayvan gizli kişiliğinizi açığa çıkarıyor. Resimdeki 7 hayvandan ilk gözünüze çarpan hangisiyse hiç düşünmeden söyleyin ve sonucu okuyun...

Kişilik testlerinde çok sayıda soru sorulmasına alışığızdır. Ama size sunduğumuz bu test tam tersi. Bilinç altınızda yatan gizli kişiliğinizi ortaya çıkarmayı hedefleyen bu eğlenceli testte hiç düşünmeden cevap vermeniz isteniyor.

Yazar Dr. Gary Chapman'a göre, bir kişinin sevgi dili, sevgiyi verme ve alma biçimini ifade eder. Beş Sevgi Dili: Eşinize İçten Bağlılığı Nasıl İfade Edersiniz? adlı kitabında yazar, insanların 5 sevgi dilinden en az bir birincil sevgi dili konuştuğunu söylüyor; Hediye alma, kaliteli zaman geçirme, onay sözleri, hizmet eylemleri ve fiziksel temas.

Bilgisayar teknolojisiyle üst üste koyulmuş hayvan resimlerinden oluşan bu görselde tüm hayvanlar eşit derecede görülebilir olmasına karşın her zaman bir tanesi ilk gözünüze çarpandır. Bazılarını ise görmekte zorlanırsınız.

Sevgi dilinizi ve gizli kalmış kişiliğinizi size açıklayacağını iddia eden bu teste bir şans vermek ister misiniz? O halde ilk gördüğünüz hayvanın adını söyleyin. Resme bir bakış daha atın. İkinci oarak hangi hayvanı gördünüz? 7 hayvanın hepsini sayabiliyor musunuz?

Özellikle gördüğünüz ilk iki hayvan size en yakın kişilikleri oluşturuyor. İşte cevaplar...

KUŞ

İlk olarak kırmızı kardinal kuşunu gördüyseniz, bu sizin kendini ifade edebilen türden bir insan olduğunuz anlamına geliyor. Testi hazırlayan uzmana göre bu her zaman ilgi odağı olmak istediğiniz veya hiç utangaç olmadığınız anlamına gelmez. Ayrıca, sevdiğiniz bir grup insanla birlikteyken en iyi halinizde olduğunuz anlamına da gelmez. Tek anlamı sesinizi duyurmayı sevmeniz hatta bunu yapmadan duramıyor olmanız.

Bu sebeple siz, etrafınızdaki insanlara olumlu ve olumsuz tüm duygu ve düşüncelerinizi ifade etmeyi tercih edersiniz.

Ayrıca vahşi yaşamı, doğayı ve temiz havayı çok seviyor olmalısınız.

AYI

İlk gördüğünüz hayvan bir ayıysa inisiyatif almaktan çekinmeyen cesur birisiniz. Kişiliğiniz güçlü, baskın ve her gün karakter olarak da biraz daha gelişiyorsunuz. Ayrıca sizi gerçekten iyi tanıyan ve yakın arkadaş olarak gören birçok insan var.

Ayıyı görenler aynı zamanda hediye almayı seven insanlar. Uzmana göre, insanların size karşı duygularını somut nesneler üzerinden ifade etmesine alışkın bir insansınız. Hediye almak, beş sevgi dilinden biridir.

KÖPEK YAVRUSU

Arkadaş canlısısınız ve kolayca yeni bağlantılar kuruyorsunuz. Bu da eskileri düzenli aralıklarla kaybetmenize ya da onlara ayıracak kadar zamanınız olmamasına yol açabilir. Ama bu sizi rahatsız etmez, kısıtlamaz da. Her zaman yeni bir eğlence bulabilirsiniz.

Köpek yavrusunu görenlerin sevgi dilleri kaliteli zaman geçirmektir. Nazik ve anlayışlı birisiniz ve başkalarını kendinizin önüne koymayı seviyorsunuz.


ÖRDEK YAVRUSU

Muhtemelen tüm görseldeki en zor görülen hayvan bu. Ördeğin ayrıntılarını ilk bakışta yakalamak için çok özel bir yaklaşıma ihtiyacınız var. Büyük olasılıkla benzersiz bir beceri ve bilgi yelpazesine sahipsiniz.

Sevgi diliniz kaliteli zaman geçirmektir. Bu tür insanlar sürekli olarak diğer insanların tamamen gözden kaçırdığı şeyleri keşfetmek ister.

Bu tür insanlar, kendilerine değer verildiğini ve öncelikli olduklarını hissetmek isterler. Hediye veya başka maddi şeyler veya dokunuşlar aramazlar. Birlikte anlamlı zaman geçirmeyi tercih ederler.


YUNUS

Siz çok yaratıcı birisiniz ve gerçek bir sanatçının kişiliğine sahipsiniz. Aynı zamanda, neredeyse tanıştığınız anda kalbinizi açmaya büyük bir eğiliminiz var. Etrafınızda çok iyi bir insan olarak görülüyorsunuz.

Sevgi diliniz fiziksel temastır. Uzmana göre, "Böyle insanlar hayatlarını hayal dünyasına odaklanarak geçirdiklerinde, eşi veya sevgilisinin onu topraklayabilmesi önemlidir."

Yaratıcı bir insan, duyarlılık ve hayal gücü gösterir ve bir şeyler icat eden veya büyüten bir kişidir.


AT

Siz son derece özgür ruhlu bir insansınız ve bunun ne pahasına olursa olsun elinizden alınmasına izin vermezsiniz. Bu yüzden bir şeyi nasıl yapıp yapmamanız gerektiğinin söylenmesinden gerçekten hoşlanmıyorsunuz.

İnatçılığınız ile ünlüsünüz ve sevgi diliniz ise hizmet etmek. Bu tür insanlar, bunaldıklarında onları anlayacak birini isterler. Hayatınızdaki insanlar için seveceğini bildiğiniz bir şey yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Hizmet eylemleri, zamanınızdan vazgeçtiğinizi gösterir.


YENGEÇ

İlk önce yengeci gördüyseniz; bu fiziksel temas olarak bilinen sevgi diline sahip olduğunuz anlamına geliyor. Bu tür insanlar, eşlerinden gelen sevgi dolu sözlerden ziyade el ele tutuşmayı tercih ederler. Bu insanlar, eşlerine karşı sevgi veya şefkat duygularını elini tutma, öpme, sarılma ve başını okşama gibi eylemlerle göstermeleri gerektiğine inanırlar.

Bu insanlar 'tuhaflıkları' ile de ünlüdürler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN