Görenler 30 yaşında sanıyor, gerçek yaşı ise hayrete düşürdü! Meğer sırrı çok basitmiş

Görenler 30 yaşında sanıyor, gerçek yaşı ise hayrete düşürdü! Meğer sırrı çok basitmiş

Sosyal medyada yaygınlaşan estetik paylaşımları birçok kişinin dikkatini çekiyor. İnsan vücudu yaşlandıkça değişiyor. Estetik operasyonlar ise değişen vücudu eskiye döndürebiliyor. İşte, görenleri şaşırtan kadının yaşadıkları...

Günümüzde popülerleşen estetik operasyonlar, birçok kişiyi istediği görünüme kavuşturuyor. Ekaterina adındaki kadının dönüşümü ise bunlardan yalnızca biri...

Daha genç bir görüntüye sahip olmak isteyen 49 yaşındaki kadın, plastik cerraha başvurdu. İşlemleri yapan cerrah, yüzündeki fazlalıklarını aldığını, boyun bölgesinin sıkılaştırıldığını belirtti.

estetikle-genclesmek-mumkun-mu-2.jpg

YÜZÜNE HANGİ İŞLEMLER YAPILDI MI?

Milliyet'te yer alan habere göre, yapılan işlemler hakkında bilgiler veren doktor, genç hatlarını geri getirebilmek için yüz ve boyun derisini sıkılaştırdığını söyleyerek 'yüz germe ameliyatı' yaptığını ifade etti. Aynı zamanda boyun bölgesi için platismaplasti işlemi yapılmış.

Boyun ve çene hattı şekillendirildi ve iyileştirildi. Kadın estetiğinin son işleminde ise dairesel bir göz kapağı estetiği geçirdi. Göz kapağında bulunan fazla derinin alınmasıyla birlikte yüzü tamamen genç bir görünüme kavuştu.

estetikle-genclesmek-mumkun-mu-1.jpg

İYİLEŞİNCE HERKES ŞOKE OLDU

Ekaterina'nın inanılmaz değişimi sosyal medyada 12 milyondan fazla izlendi. Ameliyat sürecinden 1,5 ay sonrasının görüntüleri paylaşılmaya başlandı. Ortaya çıkan fotoğraflar, kadının büyük değişimini gösteriyordu. Birçok kişiye göre bu değişim oldukça doğal ve çekici bir görüntüydü.

Paylaşımlara gelen yorumlar arasında çoğunluk, 49 yaşındaki kadının 30 yaşına döndüğünü söylüyordu. Doktorun yaptığı başarılı işlem kullanıcılar tarafından beğenilerek estetik operasyona karşı ilgiyi artırdı.

Estetik operasyonlar kişilerin ihtiyacı ve doktorun önerileriyle birlikte devam edebilir. Operasyonların ardından vücudun belirli bir iyileşme süreci bulunuyor. Bu süreç sonrasında yüz estetiği ve işlem izleri iyileşmeye başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN