Gülben Ergen’den sitem dolu sözler! “Hiçbirini görmek istemiyorum”

Gülben Ergen’den sitem dolu sözler! “Hiçbirini görmek istemiyorum”

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından 11 şehirde hayat durdu. Türkiye'nin gözü kulağı deprem bölgesinden gelecek haberlere çevrilirken ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya yaptığı paylaşım ile herkese sitem etti. İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı…

Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş depreminin ardından 11 şehir enkaza döndü. Binlerce vatandaş hayatını kaybederken, Türkiye'nin kalbi deprem bölgesinde atmaya başladı. Yaşanan felaketin ardından önemli paylaşımlarda bulunan Gülben Ergen bu kez de seçimleri işaret ederek tepkisini gösterdi. Yaptığı son paylaşım ile seçimleri hatırlatan ünlü şarkıcı, tepkisine dile getirdi. İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı…

GÜLBEN ERGEN'DEN SERT TEPKİ

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye'de derin bir sessizliğe büründü. Afet bölgesine yardımlar hız kesmeden devam ederken tüm Türkiye'de el birliği ile bölgedeki çalışmalara destek veriyor. Gülben Ergen deprem felaketinin ardından elinden gelen bütün yardımları seferber ederken, bölgede anaokulu yaptırmak için hazırlıklara başladı.

gulben-ergen.jpg
2023 yılında gerçekleştirilecek seçimler için sayılı günler kala Gülben Ergen'de seçimlere tepkisini gösterdi. Deprem felaketinin unutulması ve gündemi seçim olmasına değinen ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile sitemde bulundu. Gülben Ergen paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


"Seçimler, mitingler, sokak arası afişler, bangır bangır siyaset, parti,oy için çırpınan hiç bir reklamı görmek istemiyorum. Bu büyük reklam meblağı insanların kalıcı barınmalarına, çocuklara kullanılsın. İnsanlar sadece oy vermelerinin önemi ve değeri konusunda bilinçlendirilsin."

gulben-ergen-agladi.jpg
Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda yapılan paylaşımlardan nefret ettiğini dile getiren ünlü isim, insanların bu durumu normalleştirerek normal yaşantısına devam etmesinin doğru olmadığını belirtti.

gulben-ergen-sitem.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN