Güldür Güldür'de sürpriz ayrılık

Güldür Güldür'de sürpriz ayrılık

Ekranların en çok izlenen projelerinden olan Güldür Güldür Show programının sevilen isimlerinden İrem Kahyaoğlu ekipten ayrılma kararı aldı. Ünlü oyuncu, yeni sezonda programda yer almayacak.

Show Tv'nin 10 yıldır ekranlara gelen fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show'un sezon finali yaklaşırken, projeden bir ayrılık haberi geldi. 2019 yılından beri programda Leman karakterine hayat veren oyuncu İrem Kahyaoğlu, yeni sezonda kadroda yer almayacak.

1-010.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Kahyaoğlu, “4 yıldır neşe ile çalıştığım Güldür Güldür Show’la yollarımı ayırma kararı aldım. Herkese hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

Daha önceki yıllarda Karadayı, Yasak Elma, Gülperi gibi birçok televizyon dizisinde yer alan oyuncunun yeni sezondaki projesi önümüzdeki günlerde belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN