Güldür Güldür'den ayrılan Ecem Erkek'e 12 projeden teklif

Güldür Güldür'den ayrılan Ecem Erkek'e 12 projeden teklif

Güldür Güldür'de oynadığı Naime karakteriyle adını duyuran Ecem Erkek, projeden ayrılınca başka işlerden peş peşe teklifler almaya başladı. Erkek, yeni sezonda seçeceği bir projeyle ekrana dönmeyi düşünüyor.

Güldür Güldür Show'dan ayrılan oyuncu Ecem Erkek'e 12 projeden iş teklifi geldi. Erkek, senaryoları okuyup projeleri değerlendireceğini belirtti.

Yeni sezonda kadrosunda olmayacağı 'Güldür Güldür Show'da 'Naime' karakteriyle alkış alan 32 yaşındaki başarılı oyuncu Ecem Erkek, dizilerin yanı sıra dört sinema filmi ve iki reklam filmi teklifi de aldı.

ecem-erkek-182994091-934842800684175-1434618125624677489-n-1.jpg

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; önce biraz tatil yapmayı planlayan Ecem Erkek’in, sonrasında senaryoları okuyarak, yeni sezon için bir karar vereceği öğrenildi.

HARİKA BİR DURAKTI

Ecem Erkek, 'Güldür Güldür'e bu sözlerle veda etmişti:

"Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır.

Benim için de 'Güldür Güldür' öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım ‘şeyi’ kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum. Gelecek sezon 'Güldür Güldür’de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN