Güldür Güldür’ün ‘CHP'de değişim’ skeci kırdı geçirdi

Yerel seçimlere 6 ay kala CHP'de 'değişim' tartışmaları gündemden düşmezken Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür programı, konuya ilişkin çok konuşulacak bir skece imza attı. 'Balkon', ‘sandalyeleri kaptırma’ ve ‘taban’ gibi göndermelerin yapıldığı 11. sezonun ilk bölümü seyirciyi kırdı geçirdi.

Zaman zaman siyasete dair olayları da skeçlerine taşıyan Güldür Güldür Show, bu defa CHP'deki değişim tartışmalarını konu aldı. 11. sezonun ilk bölümünde yayınlanan ‘Yeniliyoruz’ adlı skeç seyircilerden de bolca alkış aldı.

CHP’nin mevcut durumundaki ‘koltuk’, ‘balkon’, ‘sağa kayma’, ‘İmamoğlu’, ‘sandalyeleri kaptırma’ ve ‘taban’ gibi konulara göndermeler yapıldı. Kılıçdaroğlu’nun değişime yakın durmaması “Kültür mirası gibi parti, hiçbir şeyi yeniletmiyorsunuz” sözleriyle ti’ye alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN