Güldür Güldür'ün efsane ismi geri dönüyor! Artık bu dizide rol alacak

Güldür Güldür'ün efsane ismi geri dönüyor! Artık bu dizide rol alacak

Ünlü oyuncu Onur Buldu, Bilal karakteriyle tanınan ve Güldür Güldür Show'da rol alan performansıyla akıllara kazınan bir isim olarak biliniyor. Son duyuruya göre, Buldu'nun yeni bir projesi olduğu ve bir kanalla anlaştığı açıklandı. İşte Onur Buldu'nun yeni projesi...

Show TV'de uzun süren sezonlar boyunca yayınlanan ve birçok ünlü ismi ağırlayan Güldür Güldür Show programı, son sezonunda yapımdan ayrılan Onur Buldu'nun yanı sıra birçok oyuncunun da ayrılmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni projelerle yoluna devam eden Onur Buldu ise şimdi TRT 1 kanalıyla anlaşarak yaz döneminde yayınlanacak olan bir dizi projesine dahil oldu.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve sinema projelerine yönelen Onur Buldu, uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor. Ali Sunal'ın sunumuyla ekranlara gelen Güldür Güldür Show programında canlandırdığı Bilal Koçyiğit karakteriyle büyük beğeni toplayan Onur Buldu'nun yeni dizi projesine dair detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

bilal

Henüz ismi açıklanmayan yeni dizi projesinde Onur Buldu'nun yanı sıra diğer oyuncuların da yer alacağı düşünülüyor. Dizinin cast direktörlüğünü Yelda Gürkan'ın üstleneceği öğrenildi. Yapımcılığını Önder Aslanel'in üstleneceği dizi, Bayut Badem'in senaryosuyla seyirci karşısına çıkacak. Dizinin çekimlerini ise Sadullah Celen yönetecek.

Set tarihi olarak mayıs ayının işaret edildiği yeni dizi projesinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak TRT 1 kanalında yayınlanacak olan dizinin yaz aylarında seyirciyle buluşması planlanıyor. Onur Buldu hayranları ise, ünlü oyuncunun yeni projesindeki performansını heyecanla bekliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN