Bu optik illüzyona bakıp ne gördüğünüz, kişilik özelliklerinizi dışa vuruyor

Bu optik illüzyona bakıp ne gördüğünüz, kişilik özelliklerinizi dışa vuruyor

Yürürken yolda, sokakta, gökyüzündeki bulutlarda gördüklerimize verdiğimiz anlamlar aslında kişiliğimizi ortaya çıkaran algı oyunları olabiliyor. Uzmanlar tarafından hazırlanan bu optik illüzyon ise aslında tam da bunu amaçlıyor. Öyle ki, bu resme baktığınızda gördüğünüz, sizin kim olduğunuza yönelik önemli bilgiler veriyor.

Uzmanların hazırladığı bu optik illüzyona bakan kişilerin resimde gördükleri detayların kişiliklerini ortaya çıkardığı ileri sürüldü. Uzmanlara göre, ekrandaki resme bakıp yaşlı bir çift görenlerin büyük resme odaklanan kişiler olduğu ortaya çıktı.

Kişi, görsele bakıp ilk olarak yaşlı bir çift görüyorsa hayatta büyük resme bakmayı seviyor anlamına geliyor. Bu kişilerin saçma sapan şeylere takılmadığı ve hayata her zaman daha geniş baktığı vurgulanıyor.

STRATEJİST YA DA YÖNETİCİ OLABİLİRLER

Bu kişilerin daha çok bir stratejist olarak veya güçlü yönetim rollerinde yer almalarının uygun olacağı belirtiliyor. Planlama konusunda iyi oldukları ancak mikro yönetim ile ilgilenmedikleri ortaya çıkıyor. Görsele bakıp da iki erkek ve arkadaki bir kadından oluşan üç kişi görenlerin ise ayrıntılara inanılmaz dikkat gösterdikleri belirtiliyor.

The Minds Journal, “Başkalarının farkında bile olmadığı nüanslara dikkat ediyorsunuz” diyor. Bu kişilerin detay odaklı oldukları ve her şeyi yüzeysel değil de yakından bilmeyi tercih ettikleri vurgulanıyor. Bütün bunlara inanıp inanmamak ise size kalmış...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN