Güneş tutulması sırasında aşkı için her şeyi riske atan 3 burç

Güneş tutulması sırasında aşkı için her şeyi riske atan 3 burç

Akrep burcundaki Yeni Ay hakkında baskı yapan bir şey var ; bize başaracak bir şeyimiz varmış gibi hissettiriyor ve bazıları bunun tam olarak ne olduğunu biliyorken, diğerleri bugün zihinlerinin onlara verdiği mesajları bir araya getirmeye çalışırken bocalıyor olabilir.

Aşkta, bu gün bazı sert hamleler yapıyor olabiliriz. Bu, bir ilişkinin uğrunda savaşmaya değer olup olmadığını veya sıcak patates gibi düşmeye değer olup olmadığını görmek için seçenekleri tarttığımız gün.

Her şey ya hep ya hiç değil, ama bu süre zarfında kesinlikle büyük bir karar vereceğiz. Bu , aşk uğruna her şeyi riske attığımız zaman olabilir . Ve eğer bu zihniyetteysek, o zaman hepimiz biliyoruz ki hiçbir şekilde bizi durduramayacak.

Akrep burcundaki Yeni Ay sırasında harekete geçilmesi gerektiğini görürüz; Artık oturup her şeyin sihirli bir şekilde değişeceğini ya da onları rahat bırakırsak aşk hayatımızın iyi olacağını umamayız. Hayır! Bu günde aşk hayatımızı kaderin eline bırakmıyoruz.

Aslında bugün her şeyi mümkün olduğu kadar gördüğümüz gün ve eğer birinin hayatında olmak uğruna sahip olduğumuz her şeyi riske atmayı seçersek, o zaman bunu tutkuyla, şevkle ve kararlılıkla yapacağız ve başarılı olacağız.

gunes-tutulmasi-1.jpg

KOÇ BURCU: AŞK İÇİN HER ŞEYİ TEHLİKEYE ATMAYI SEVİYORSUN

Gördüğünüz gibi, uğruna her şeyi riske atmaya değmiyorsa, tam olarak neye değer? Aşk için kendini tehlikeye atma fikrini seviyorsun. Kaybedersen kaybedersin ve bunu harika bir deneyim olarak görürsün ama kaybetmezsin Koç. Her zaman kazanırsın.

Evet, acı hissedersiniz ve evet, zaferinizin yüce hali ancak böyle devam eder, ancak Akrep'teki Yeni Ay sırasında , her zamankinden daha güçlü ve aşk için her şeyi riske atmaya hazır olacaksınız. Akrep enerjisi genellikle sizi heyecanlandırır; bazen iyi bir heyecan bazen kötü ama kitabınızda her zaman buna değer.

Sadece hayatta olmak yeterlidir ve hayatınıza sevgiyi getirmenin onu daha da harika yapacağını hissedersiniz. Bu şansı denemeye değer. Hayatınıza aşkı getirmek için ne gerekiyorsa riske atmaya değer. Ve zaten bildiğiniz gibi, işe yaramazsa, tekrar deneyin. Bu sensin, Koç. Kolay pes etmezsin.

gunes-tutulmasi-2.jpg

BAŞAK BURCU: HEREKETE GEÇME ZAMANI GELDİ

Bugün altınızdaki ateşi yakan şey, Akrep'te Yeni Ay olarak bilinen geçiştir ve bu, şimdi harekete geçmeniz veya sonsuza kadar huzurunuzu korumanız gerektiği hissini uyandıracaktır. Bunun hayatınıza birisini sokmakla ilgisi var. Birini seviyorsun...ya da en azından onu sevmek istiyorsun.

Seni tekrar sevmelerini istiyorsun ve şimdiye kadar bu açıdan çok iyi. Akrep'teki Yeni Ay sırasında ikinizi tek bir varlık olarak göreceksiniz ve vizyonunuz sizi son derece memnun edecek. Güvenlik ve istikrar arıyorsunuz ve bu, bu kişiyi ŞİMDİ hayatınızda güvence altına almanız gerektiği anlamına geliyor.

Bu aynı zamanda, bunun gerçekleşmesi için çalışmanız gerektiği anlamına gelir; bu, bu yeni aşka uyum sağlamak için hayatınızı değiştirmeniz gerektiği anlamına gelir. Kaldırılması gerekenlerden kurtulmaya hazır, istekli ve yeteneklisiniz ve bu kişiyi kendiniz yapmak için risk almaya hazırsınız.

gunes-tutulmasi.jpg

YAY BURCU: SEVMEKTEN KORKMUYORSUNUZ

Başka bir gün, başka bir risk. Yay dünyasında işler böyle gider. Risk almak ve sevmek söz konusu olduğunda korkusuzsunuz, duygunuz 'neden olmasın?' Risk almak için buradasınız, evriminizin gerçekleşmesini beklediğiniz katran çukurlarına geri sızmak için değil.

Hiçbir şekilde, Akrep'teki Yeni Ay ile birlikte oradasınız ve yapmak üzere olduğunuz şey konusunda kendinizi çok güvende hissettiriyor. Sanki hayat deneyimlemen için buradaymış gibi hissediyorsun; bazıları iyi, bazıları kötü olacak, ancak çoğu plansız, beklenmedik ve bilinmeyen olacak.

Hepsi için oradasın. Değişim gerektiren şeyler için hevesiniz ve neşeniz var ve bu gün, kendiniz için büyük bir değişime hazırsınız . Reddedilmek veya yanlış anlaşılmakla o kadar ilgilenmiyorsunuz; hayatında elinden gelenin en iyisini yaptığın, en yüksek olanı umduğun ve sahip olduğun şeyi aldığın yerdesin...kabullen.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN