Günlük burç yorumları 1 Nisan Cuma

Günlük burç yorumları 1 Nisan Cuma

Günlük burç yorumlarında 1 Nisan Cuma günü Koçlar ve Boğalar tartışmalı bir gün yaşayacak. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cuma günü oldukça tartışmalı bir konuda insanları ezici bir şekilde ikna edeceksiniz ve görünüşe göre herkesi aynı fikirde buluşturabilmek büyük bir başarı olacak.

Bu aynı zamanda akranlarınız arasında çok saygı göreceğiniz anlamına gelir ve kabul edelim ki o an ilgi odağında olmaktan çok keyif alacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Her zamankinden daha fazla nostalji yaşama eğiliminde olduğunuz için özlemler ve her türlü soruyla dolu bir gün. Ayrıca, özellikle geçmişinizden birinin neden olduğu tutarsız tartışmalara girme riski de var.

Aklınızda boğuştuğunuz bu kişi sanki hayatınıza bir anlığına geri dönecek ve ondan bazı açıklamalar isteme ihtiyacı hissedeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Cuma birçok şeye izin verilen günlerden biri ve sizin durumunuzda kaçındığınız bazı konulara yaklaşmak için bu harika bir fırsat olmalı. Bu, dürüst tartışmalar için harika bir an ve görünüşe göre eleştirilme potansiyeliniz çok azaldı.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yeni birine büyük olasılıkla kariyer seçimleri konusunda çok fazla destek sunacaksınız ve bu sizde biraz nostalji uyandıracak.

Bu nedenle, bu Cuma gününün bir kısmını kendinize her türlü soruyu sorarak ve hayatınızdan bazı önemli anları anımsayarak geçirebilirsiniz. Siz de bazı değişikliklerden çok memnunsunuz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cuma günü insanlara yardım etmekte pek istekli değilsiniz ve bu sizin bencil damgası yemenize neden olabilir.

Sebepleriniz olabilir ve olması gerektiği gibi davranacak kadar adil olabilirsiniz. Öte yandan, gereksiz tartışmaları önlemek için belki de en baştan nedenlerinizi ortaya dökmek en iyisidir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Evde belirli bir sürece çok dahil olacaksınız ve bu herkesin, özellikle de kendiniz için faydalı olacak gibi görünüyor.

Yardım etmekten mutlusunuz ama başlangıçta olaya gerçekte ne kadar çok şey kattığınızı fark etmeyeceksiniz. Ayrıca geleceğe yönelik bazı seyahat planları ile ilgili faaliyetlere de çok katılıyorsunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendi duygularınızı anlamak için uygun bir dönemden geçiyorsunuz, bu nedenle kendinizi anlamak için biraz zaman harcamak size iyi gelecek.

Ayrıca, özellikle seyahat söz konusu olduğunda yeni olan her şey için çok heyecanlısınız. Bunu daha sonraya, belki de finansal olarak daha iyi bir konumda olacağınız bir vakte ertelemek isteyebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İş yerindeki performansınız bir nevi yarı yarıya düşecek çünkü düzgün bir şekilde odaklanamıyor gibisiniz. Başkalarının ne yaptığıyla çok ilgileniyorsunuz ve herhangi bir küçük olayda dikkatinizin dağılmasına izin veriyorsunuz.

Benzer şekilde, partnerinizin sizden oldukça talepkâr olduğunu fark edebilirsiniz ve onun ortaya attığı bir sorunu nasıl çözeceğinizi düşünmeniz gerekecek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Cuma çok net olacaksınız ve hiçbir şeyin çözümsüz kalmasına izin vermeyeceksiniz. Hiçbir şekilde mazeret kabul etmiyorsunuz.

Benzer şekilde, en ufak bir hata yapmış birine bile çok sert davranıyorsunuz. Şimdi her şey yolunda ama bu tavrın sana ne zaman ve nasıl geri döneceğini bir düşünün.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Cuma günü tam olarak ne kadar pragmatik olduğunuzu göstereceksiniz ve görünüşe göre bir arkadaşınız davranışlarınızdan gerçekten rahatsız olmuş olabilir.

Büyük olasılıkla herhangi bir mazeret ileri sürmekten vazgeçeceksiniz. Sizinle arkadaşınız arasında oldukça fazla gerilim olacak. Bunun nasıl çözüleceğini görmek ilginç olacak.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, bu Cuma üzerinize büyük miktarda enerji verecek, ancak bununla birlikte birçok sorumluluk da gelecek.

Fazladan bir iş yapmanızın beklendiğini fark edebilirsiniz ve bununla nereye gideceğinizi gerçekten bilemezsiniz. Yaptığınız bazı aktivitelerden çok memnunsunuz ama ekstra bir şey yapmak istemiyorsunuz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Cuma dünyanın iletişimde en iyi insanı olmayacaksınız ama bu, gerektiğinde başkalarına yardım etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Sabahları çok meşgul olacaksınız ve bazı sorumluluklarınızı yerine getirememeniz nedeniyle bazı gecikmeler olabilir. Neyse ki öğleden sonra yetiştirme şansınız olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN