Günlük burç yorumları: 20 Mart Pazar günü tüm burç yorumları

Günlük burç yorumları: 20 Mart Pazar günü tüm burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 19 Mart Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Pazar, bir aile üyesine olan borcunuzu ödediğinizden emin olmak isteyebilirsiniz.

Görünüşe göre dedikodu çok yaygın ve çevrenizdekilere karşı finansal olarak şu anki durumunuza dair doğru olmayan bir algı yaratmak istemiyorsunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre çevrenizdeki biri yakın zamanda aldığınız bir kararı bozmanız konusunda ısrar ediyor. Oynamak için bazı duygusal argümanlar getiriyor ama aynı zamanda, olaylara objektif bir şekilde bakınca yapılabilecek pek bir şey yok.

Herhangi bir taviz vermeyeceksiniz ama onlar da sizi rahatsız etmekten vazgeçmeyecekler.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Arkadaşlarıyla karşılaşmaktan kaçınanların bu Pazar saklanacak hiçbir yeri olmayacak.

Görünüşe göre sözünüzde durmak zorunda kalacaksınız. Bunun bir kutlama tarafı da var ve özellikle şımartıcı bir unsur içerdiğinden hazırlıklardan çok keyif alacaksınız gibi görünüyor.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hangi kelimeleri kullandığınıza dikkat edin, özellikle de oldukça mantıklı bildiğiniz insanlarla birlikteyken.

Bu Pazar günü pek çok aktiviteyi ağırdan alacaksınız ama aynı zamanda bazı insanları etiketleme konusunda oldukça hızlı olacaksınız. Henüz söyledikleri bir şey yüzünden başı belaya girecek Yengeçlerin de olması muhtemeldir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Genel olarak, sizin için hiçbir şey mümkün değil, ancak bu Pazar hayal edebileceğiniz şeylerin sınırı yok.

Dikkat edilmesi gereken tek şey, başkalarına hayallerinizi ne kadar çok anlattığınız, çünkü sizi ne kadar çabuk gerçek dışı olarak damgalayacaklarına şaşıracaksınız. Bu Pazar aynı zamanda kişisel gelişim aktiviteleri için de harika bir gün.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Pazar dikkat ettiğiniz bir şey varsa o da sağlığınız olmalı. Yeterince dinleneceksiniz ve ayrıca arkadaşlarınızla sizi rahatlatacak aktiviteler planlayabilirsiniz.

Kendilerini iyi durumda görecek olan Başaklar, bir tür maceraya atılmaya, yeni bir spor veya fiziksel aktiviteye başvurmaya karar verebilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Pazar, oldukça tartışmalı bir üne sahip bazı kişilerle birlikte biraz zaman geçiriyor olabilirsiniz ve zamanınızın tadını çıkarıyor olsanız da bu durumun başkalarına sizin hakkınızda neyi ortaya döktüğünü de düşünmelisiniz.

Ayrıca, size ait olmayan hiçbir fikrin peşine düşmeyin ve her ne kadar çok yardımcı olmak isteseniz de bunu şimdilik yapmayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Görünüşe göre bu Pazar, kültürel açıdan sizi zenginleştirecek her şeyden yararlanıyor, bu yüzden tiyatroya gidin, sonunda size önerilen kitabı okumaya başlayın ya da en azından iyi bir film izleyin.

Bazı Akrepler için bu, yurt dışından aldıkları iyi haberlerle birleşebilir ve aniden hayatlarının çok zengin olduğunu hissedeceklerdir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Başkalarını yardım etmeye ikna etmek için çekiciliğinizi kullanmanız tavsiye edilir.

Görünüşe göre bu Pazar bazı insani noktalar içeriyor ve bu konuda damganızı vurmaya hazırsınız. Ancak belirli uzmanlardan yardım almanız gerekiyor ve elbette, özellikle hafta sonu onların dikkatini ve katkısını almak gerçekten zor olacak.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Pazar çok açık sözlü olacaksınız ve hangi argümanları olursa olsun kimsenin sizinle ters düşmesine izin vermeyeceksin.

Bu bazı insanlar için rahatsız edici olsa da herkesi istediğiniz yöne itiyorsunuz. Bu aynı zamanda sevdiğiniz birini bu tutumunuz yüzünden kendinize yabancılaştırabileceğiniz anlamına da gelebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, bazı takıntılarınızı ortaya çıkaracak ve muhtemelen geçmişteki bazı davranışlarınıza verilen tepkileri düşüneceksiniz.

Hâlâ herkes gibi, oldukça telaşlı olduğunuz bir andan pişmanlık duyuyorsunuz. Bir arkadaşınızın hayatında olan bir olay, sizi en hassas yerinizden vurabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Pazar oldukça huzurlu geçecek, bu yüzden hayatınızda hiçbir kötü sürpriz olmayacak. Bu avantaj, işinizi bitirmek için iyi bir günde olduğunuzdan, yaptığınız her şeye odaklanmanız için yeterli zaman verecektir.

Son rötuşları yaptığınıza göre, yeni bir projeye atılmam yerine bir dakikanızı ayırıp sadece nefes almak da iyi bir fikir olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN