Günlük burç yorumları 5 Mart Cumartesi

Günlük burç yorumları 5 Mart Cumartesi

Günlük burç yorumlarında 5 Mart Cumartesi günü Teraziler sağlığına dikkat etmeli. Balıklar ise bazı finansal yükümlülüklerinizden kurtulacak. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte ayrıntılar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, teknolojiye ne kadar güvendiğinize göre şekillenecek. Bazı Koçlar, iletişimden kaynaklanan bazı risklerle karşı karşıya kaldıklarının, hatta bunun için yardım istemeleri gerektiğinin farkına bile varmazlar. Diğerleri, iletişimi iyi kullanarak bu risklerden kurtulacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazı arkadaşlarınızla iyi ilişkiler içinde olsanız da diğerleriyle iletişimi ve iyi vakit geçirmeyi engelleyen bir şey var.

Bu Cumartesi tam olarak iyi geçinemeyeceğiniz insanlarla çok fazla zaman geçirmeniz muhtemel görünüyor.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Cumartesi sembollere ve farklı anlamlara karşı çok dikkatli olacaksınız ve muhtemelen karşınıza çıkan her şeyde semboller arayarak onları anlamlandırmaya çalışacaksınız. Bu konuda duyularınızın sizi doğru yönlendireceği anlar da olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Cumartesi hem çok konuşkan hem de yorucu olacaksınız, çünkü insanların sizi dinlemesine ihtiyaç duyuyorsunuz.

Partneriniz meşgul olabilir veya sizin için önemli olan bir şeyi dikkate almıyor olabilir. Büyük olasılıkla, bu konuda da oldukça intikamcı olacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bütün gün evde tıkılıp kalmanız muhtemel göründüğünden, bu Cumartesi için hiçbir şey planlamamalısınız.

Nasıl olduğunu bilirsiniz, tek bir angaryayla başlarsınız ve sonra bunun halledilmesi gereken bir yığın şey olduğunu anlarsınız. Bugünden sonra dinlenmeye ihtiyacınız olacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim sizi herkesin dikkatinin merkezine koyacak ve görünüşe göre bunu gayet iyi idare ediyorsunuz.

Plana göre gitmeyen bir şeye veya belirli bir aksaklığa bir kez de olsa aşırı tepki verebilirsiniz, ancak bu tepkiyi kontrol edebilirseniz herkes için harika bir örnek olacaksınız. Bu kesinlikle sizi toplulukta çok daha saygın bir yere getirecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sağlığınız bu Cumartesi önceliğiniz olmalı, ancak çoğu zaman olduğu gibi, daha acil meseleler olduğunu düşünebilirsiniz. Bu Cumartesi, sağlıklı beslenmemek için iyi bir gün değil ve görünüşe göre, yararınıza olmasa da daha meşgul olduğunuzda daha az baskı hissedeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, meseleleri nasıl organize ettiğinize göre şekillenecek ve sizi bazı aile aktivitelerine katılmaya zorlayacaktır.

Büyük olasılıkla, beklenmedik bir toplantı hazırlamanız ve herkes için bazı şeyleri önceden düşünmeniz gerekecek. Bazı Akrepler hayal kurarak fazla zaman kaybedebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Cumartesi bazı fikirleri tartışmaya açacaksınız ve bu, ailenizi biraz şaşırtabilir.

Gerçekten söylediklerinize göre hareket edip etmemek size kalmış. Ama elbette, yolda kimseyi gücendirmemeye veya kendiniz hakkında farklı bir izlenim yaratmamaya çok dikkat etmeniz gerekecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, ayrıntılara ne kadar dikkat ettiğinize göre şekillenecek. Sizinle çok da alakası olmayan faaliyetlerle gereğinden fazla ilgilendiğinizi fark edebilirsiniz.

Bu aynı zamanda başkalarının ne yaptığını çok merak edeceğiniz ve gereksiz sorularınızla bazılarını sinirlendirebileceğiniz anlamına gelir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, duygularınızda bazı beklenmedik değişiklikler getirebilir ve hayatla ilgili daha güçlü inançlarınız olduğunu görebilirsiniz.

Bu, partneriniz veya arkadaşlarınızla yaptığınız tartışmalarda ortaya çıkabilir ve sizi de şaşırtabilir. Yaşadığınız küçük şokların sizi öfkelendirip öfkelendirmeyeceğini görmek ilginç olacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Görünüşe göre bu Cumartesi finansal yükümlülüklerinizden kurtulmak üzeresiniz ve bu konuda çok rahatlamış hissedeceksiniz.

Bazı Balıklar borçların bitiyor olması şerefine kutlama yapacak, diğerleri de bir ay kadar sonra ne kadar ödemeleri gerektiğini kara kara düşünmeye başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN