Günlük burç yorumlarında Yengeçler için güzel bir gün Kovalar için riskli (1 Aralık Çarşamba )

Günlük burç yorumlarında Yengeçler için güzel bir gün Kovalar için riskli (1 Aralık  Çarşamba )

Günlük burç yorumlarında Yengeçler haftanın ortasında yeni güzel haberler alacak, Boğalar daha esnek davranmalı, Akrepler sabit fikirli olmadan yeni adımlar atmalı, Kovalar için yeni kararlar için biraz beklemeli... İşte diğer burçların günlük burç yorumları..

Bu Çarşamba günlük burç yorumlarında ne var? 1 Aralık Çarşamba günü Yengeçler için bugün güzel bir gün yeni bir haber alacakları ve pozitif enerji bulacakları bir gün olacak, Akrepler yeni kararlar ve adımlar için duygularını işe katmadan biraz daha esnek davranmalılar, Akrepler için ise sabit fikirli olmak olumsuz dönüşleri olacak bir tavır olacak, Kovalar ise yeni yatırım yapmak için aceleci davranmamalı...

İşte diğer burçların günlük burç yorumlarında öne çıkanlar...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, ortaya sağlığınızla ilgili büyük bir soru işareti getiriyor ve buna ilişkin cevaplar istiyorsanız, bunları kendiniz bulmanız gerekecek.

İlk tepkiniz tabii ki sorunları görmemek ve tüm bunlarla başa çıkamayacak kadar meşgul olduğunuz yalanını kendinize söylemek olacaktır. Enerjiniz de bundan etkilenecektir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş yerinde duygusal tepkilerden uzak durun çünkü duygularınızı kattığınızda işleri kendiniz için daha da kötüleştirebilirsiniz.

Rahatlamanın ve yaşayabileceğiniz tüm hayal kırıklıklarından kurtulmanın yolları vardır. Esnek bir kişilik gösterebilirsiniz ve herkes bunun için size saygı duyacaktır. Aksi takdirde, zayıf yönlerinizi ortaya dökmüş olacaksınız.

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bugün oldukça sığ davranışlarınız var ve çevrenizdekilerin sorunlarını, sizinkinden daha az önemli görüyor ve onları görmezlikten geliyorsunuz.

Bu sadece bencilce değil, özellikle de başkalarından size yardım etmelerini istiyorsanız, biraz sorun da yaratacaktır. Bazı yerliler, aldıkları tepkileri neden aldıklarını bile anlamayacaklar.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir arkadaşınızdan cevap bekliyorsanız, bu iyi bir gün olacak, çünkü haberler yolda gibi görünüyor.

O kişiyle konuştuğunuz son dakikadan bu yana düşünceleriniz değişmiş olabilir, ancak bu, düşüncelerinizi tekrar rayına oturtamayacağınız anlamına gelmez.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Çarşamba güçlü ve pozitifsiniz ve bunu etkileşimde bulunduğunuz herkese iletmeyi başarıyorsunuz.

Öte yandan, dikkatinizin dağılması için ufacık bir hareket yeterli ve bu çizgiyi geçmeme konusunda dikkatli olmayabilirsiniz. İyi haber şu ki, partneriniz bu konuda sizi uyarmak için orada olacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Çarşamba hayatın iniş çıkışları hakkında çok konuşacaksınız, özellikle de bunlar başka insanlarla bağlantılı şeyler olacağı için.

Dedikoducu olma eğilimindesiniz ve etrafınız bir şekilde buna düşkün insanlarla çevrili olabilir. Başkalarını eleştirmemeye çalışın ve diğer insanların eksiklikleri konusunda nazik olun.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Olup bitenleri araştırmaya çalışıyorsunuz ve bir nevi dedektif rolüne bürünmüşsünüz.

Bu, özellikle bir başkasının kişisel meseleleriyle ilgiliyse, araya girdiğinizi düşünebilecek partneriniz için pek uygun olmayabilir. Devam etmeden önce eşinizle netleştirmeniz gereken bazı şeyler olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Belirli bir fikre takılı kalıyor ve bunun dışında gerçekten hiçbir şey görmüyorsunuz. Elbette bu, özellikle tüm durum işinizle ilgiliyse, biraz sorun yaratacaktır.

Bazı durumlarda, bundan uzaklaşmaya istekli olmadığınız için, patronunuz veya üstünüz bazı şeyleri değiştirmek zorunda kalabilir.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Sizin için finansal açıdan yoğun bir gün olacak, görünüşe göre kendiniz veya aile üyeleriniz için birtakım düzenlemelerle uğraşmanız gerekiyor.

Yardım etmekten mutluluk duyarsınız ama elbette gün sona ererken, tüm bunlara değip değmediğini merak etmeye başlayabilirsiniz. Özellikle çabalarınız için teşekkür almıyorsanız.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Çarşamba, meditasyonla ilgili çalışmalar anlamında harika bir gün, çünkü bazı şeyleri, belki de başkalarını dahil etmeden göğüsleyebileceksiniz.

Sadece son zamanlarda olanları düşünmek için biraz zaman ayırırsanız, bundan ne kadar çok şey öğrenebileceğinizi bile fark etmeyeceksiniz.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

İş yerinde uğraştığınız bazı işler beklediğinizden daha fazla zamanınızı alacak ve bu yüzden oldukça üzüleceksiniz.

Bu konularda esnek değilsiniz ve bu durumu her zamankinden daha belirgin olarak dışarı yansıtacaksınız. Yatırım yapmak için iyi bir günde değilsiniz.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Bu Çarşamba alacağınız verim, büyük ölçüde etrafınızdakilerle nasıl iletişim kurduğunuza bağlı ve bu günlerde en büyük sorunları yaratacak olan tam olarak eski ilişkileriniz gibi görünüyor.

Başkalarına yardım etmekten mutlusunuz ama bu aynı zamanda olaylara dahil olmaya istekli olduğunuz için her türlü duruma sürüklenebileceğiniz anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN