Güven problemleri ortaya çıkıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, başak, oğlak ve balıklar... İşte 7 Aralık 2023 günlük burç yorumu

Güven problemleri ortaya çıkıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, başak, oğlak ve balıklar... İşte 7 Aralık 2023 günlük burç yorumu

Kime güvenmeliyiz? Bu soru çoğumuz için oldukça rutin bir şekilde ortaya çıkan bir sorudur. İş yerinde, büyük alışverişler yaparken, bir iş anlaşması yaparken birine güvenip güvenemeyeceğimizi sık sık merak ederiz. Ancak her zaman güvenmeniz gereken tek kişi kendinizsiniz.

7 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kime güvenmeliyiz? Bu soru çoğumuz için oldukça rutin bir şekilde ortaya çıkan bir sorudur. İş yerinde, büyük alışverişler yaparken, bir iş anlaşması yaparken birine güvenip güvenemeyeceğimizi sık sık merak ederiz. Ancak her zaman güvenmeniz gereken tek kişi kendinizsiniz. Şu anda önemli kararlar almanızı gerektiren bir işe başlıyor olabilirsiniz, ancak kendinize tam olarak güvenmiyor olabilirsiniz, en iyi kararı verme becerisine sahip olduğunuzdan emin olmayabilirsiniz. Ancak geriye dönüp bu gibi şeyleri ne kadar sıkı analiz ettiğinize bakın ve kendinize güvenin. Doğru yola başlamak için bu önemli bir unsur.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yapılacaklar listenizde işler birikiyor. Sorunlar, yanıtlanması gereken sorular ve bağlanması gereken yarım kalmış işler olabilir ve muhtemelen hepsi hızla üzerinize geliyor gibi görünüyor. Ancak kendinizi bunalmış hissederseniz, bunu sağlıklı bir şekilde halletmek için doğru ruh halinde olmayacaksınız. Şanslı olduğunuzu görmeye çalışın. Siz şanslısınız. Ele almanız gereken konuların hepsi olumlu bir şeye dönüşecek, bu yüzden bu şekilde düşünün ve yapacak tüm bu şeylere sahip olduğunuz için kendinizi şanslı hissetmeyi seçin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Birisi, sizin de dahil olduğunuz bir konuda düşüncelerini açıklarken kendini tutuyor olabilir. Bir karar vermeniz gerekir, ancak bu kişinin sadece ne düşündüğünü değil, konu hakkında ne hissettiğini de bilmeniz gerekir. Durumun duygusal boyutlarını kavrayamazsanız, herkesi memnun edecek bir sonuca ulaşmanız daha zor olacaktır. Bu şekilde izah ederseniz, meselenin özüne daha hızlı inebilirsiniz. İşe, nasıl hissettiğinizi paylaşarak başlayabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Geçmişte çok uzun süre yaşamak konusunda dikkatli olmalısınız. Nostaljik bir ruhunuz var ve mutlu zamanlara bir tür özlemle bakıyorsunuz. Bazen bu iyi bir şeydir, ancak uzun zaman önce yaşananlar üzerinde çok uzun süre durmaya başlarsanız, bu sizden şimdiki anları çalabilir. Şimdi cennet gibi bir anıya kapılabilir ve onu şu anki durumunuzla karşılaştırabilirsiniz. Ancak izin verirseniz bugün de aynı derecede değerli hale gelebilir. Bunun bilincinde olmaya çalışın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Önemli bir hedefin peşinden koşarken seçenekleriniz çok sınırlı görünebilir. Belki de bu durumdan dolayı hayal kırıklığına uğramış, güçsüz ve hatta kızgın hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak yalnızca iki ya da daha fazla seçeneğiniz olsa da, bu seçeneklerin içinde pek çok fırsat bulunmaktadır. Bugün, her bir seçeneği şimdiye kadar olduğundan daha yakından ve daha derinlemesine inceleyin. Her birinin size hem umut verici hem de heyecan verici bir şeyle bağlantı sunabileceğini keşfedebilirsiniz. Hiç de kısıtlanmış değilsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bazen çok dikkatli olduğunuzda bir hata yapma veya bir sorun yaşama olasılığınız daha yüksektir. Bu durum mantığa aykırı gibi görünse de, bunun iyi bir nedeni vardır. Çok dikkatli olduğunuzda, çabalarınıza tüm benliğinizi koymak yerine neyin yanlış gidebileceğine ve bundan nasıl kaçınacağınıza odaklanırsınız. Bu da işleri olabildiğince iyi hale getirmek için eşsiz fırsatları kaçırdığınız anlamına gelir. Hatalardan kaçınacak kadar zeki ve yeteneklisiniz, bu nedenle neyin yanlış gidebileceğine değil hedefinize odaklanın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İşiniz veya kendi işletmeniz için bir plan oluştururken ilgili herkesi memnun etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Ancak neredeyse hiçbir zaman herkesi memnun edemeyeceğinizi biliyor olmalısınız, değil mi? Dahası, bunu yapmak zorunda da değilsiniz. Bu işin lideri olmanızın iyi bir nedeni var. Bu sizin gösteriniz ve bu rolü sadece en bariz şekillerde değil, aynı zamanda kalbinizde de kabul etmelisiniz. Karar verici sizsiniz çünkü içinde bulunduğunuz durumda neyin en iyi olduğunu siz biliyorsunuz. Bunu sakın unutmayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yaklaşan tatil beklentisi sizi kasvetli hissettiriyor ve yapmanız gereken her şeyden şimdiden yoruldunuz mu? Birçok insan bu şekilde etkilenir ve siz de şu anda böyle hissediyor olabilirsiniz. Ancak moralinizi yükseltmenin ve gelecek günleri dört gözle beklemeye başlamanın yollarını bulabilirsiniz. Öncelikle, hoşlandığınız insanları görme ve yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapma şansınız olacak. Ve eğer yılın her dönemini ciddiye almak yerine rahat ve kaygısız bir şekilde yaşarsanız, tüm bakış açınız değişebilir. Bir deneyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Sevdiğiniz biri şu anda oldukça fevri ve spontane bir şekilde davranıyor olabilir. Bu bir tavır değişikliği olduğundan, aptalca bir şey yapacağından korkabilirsiniz. Kendinizi bu kişiye karşı korumacı hissedebilir ve neden aniden her zamankinden farklı bir ruh hali içinde olduğunu merak edebilirsiniz. Ancak herkesin kendini özgür hissetmek ve kendisine ilham veren şeyin peşinden gitmek için bir şansa ihtiyacı vardır. Müdahale etmeye çalışmak yerine, neden sevdiğiniz kişiye katılmıyorsunuz? Bu size iyi gelecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yeni bir iş veya kişisel iş girişimi üzerinde çalışırken başkalarından cevaplar ve görüşler arıyor olabilirsiniz. Belki de ilerlemek için başkalarının onayına ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz. Ancak bu işi yürütme çabalarınızda kendi içgörülerinizi, bilgeliğinizi, zekanızı ve kararlılığınızı göz ardı etmeyin. Başka bir deyişle, planınızı başkasının yönlendirmesine izin vermeyin. Kendi fikirlerinizi yeniden şekillendirmenize yardımcı olması için geri bildirim almak iyidir, ancak itici güç siz olmalısınız. Bunu unutmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Akıllı olarak gördüğünüz birinden tavsiye almak isteyebilirsiniz, ancak kendinizi tutuyorsunuz. Belki konu çok kişiseldir ya da şu anda bunu paylaşacak ruh halinde değilsinizdir. Öyle olsa bile, bir çözüm bulmanız gerekiyor. Siz olaylara çok mantıklı bakan birisiniz ve yaratıcı zekanızla sık sık başkaları için harika tavsiyelerde bulunuyorsunuz. Bir an için sorununuzun size başka biri tarafından açıklandığını varsayın. O kişiye ne tavsiye verirdiniz? Belki siz de bu sorunu akıllıca çözebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir su burcu olarak, harika bir uyum sağlama yeteneğine sahipsiniz. Bu, kendinizi bir şeye alıştırmanızı ve onu sevmenin bir yolunu bulmanızı sağlayan bir tür "akışına bırakma" özelliğidir. Ancak bazen bunu yapmamanız gereken zamanlarda bile yapıyorsunuz. Şu anda kabul etmek zorunda olmamanız gereken bir şeye alışıyor olabilirsiniz. Dışarıda sizin için daha iyi bir şey var ve bunun farkına varabilirsiniz. Sizi gerçekten mutlu etme potansiyeline sahip olmayan bir şeyi kabul etmeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN