Hababam Sınıfı'nın Domdom Ali'siydi! Başına öyle şeyler gelmiş ki: Duyanlar gözyaşlarını tutamadı!

Hababam Sınıfı'nın Domdom Ali'siydi! Başına öyle şeyler gelmiş ki: Duyanlar gözyaşlarını tutamadı!

Yeşilçam'ın en sevilen yapımları arasında yer alan Hababam Sınıfı oyuncularından Domdom Ali’nin hayat hikayesini duyanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Yeşilçam'ın Domdom Ali’si Feridun Şavlı, gözlerden uzak bir hayat sürerken başından geçenler ise herkesi duygulandırdı.

Yılların eskitemediği Yeşilçam'ın unutulmaz yapımı Hababam Sınıfı, hala ilk günkü heyecanıyla izlenmeye devam ediyor. Hababam Sınıfı'nın hafızalara kazınan karakteri Domdom Ali, hayat hikayesiyle herkesi şaşırttı. Feridun Şavlı'nın acıklı hikayesi yüreklere dokunurken geçirdiği trafik kazasından ölümüne kadar yaşanan süreç herkesi şaşkına çevirdi.

DOMDOM ALİ HERKESE AĞLATTI


1953 yılında Burdur'da hayata gözlerini açan Feridun Şavlı, Hababam Sınıfı serisi ile adını tüm Türkiye'ye duyurdu. Ah Nerede ve Yüz Numaralı Adam filmleri ile kamera karşısına geçen Şavlı, başrollerinde Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Oya Aydoğan gibi isimlerin yer aldığı Neşeli Günler filminde de boy gösterdi.

feridun-savli.jpg

Birbirinden usta oyuncular ile birlikte birçok farklı yapımda rol alan Şavlı, 1978 yılından sonra sinema sektöründen eline eteğini çekti. Gözlerden uzak bir hayat süren usta oyuncu geçirdiği trafik kazası sonrasında kolunu kaybetti.

feridun-savli-1.jpg

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Feridun Şavlı trafik kazasından sadece birkaç sene sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bir kızı bulunan usta oyuncunun başından geçenler ise duyanlara duygu dolu anlar yaşattı.

domdom-ali-kizi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN