Hadise sahnede kendinden geçti! '2023 yılına giriyorum' dansı "Abarttın" dedirtti

Hadise sahnede kendinden geçti! '2023 yılına giriyorum' dansı "Abarttın" dedirtti

Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra konserden konsere koşan Hadise, 2022 yılının son günlerinde sahnede olay dansıyla sahnenin tozunu aldı. Sosyal medyanın diline düşen dans çok konuşulurken ünlü şarkıcıya çok sayıda yorum da yapıldı. . Bakın Hadise sahnede nasıl kendisinden geçti?

2023 yılına günler kala Hadise'den olay bir dans geldi. 5 aylık evliliğini geçen aylarda noktalayan Hadise, sahnelere hızlı döndü. Çok sayıda reklamda yer alan Hadise'nin konser maratonu da yoğun. Sahne kıyafetleri kadar dansıyla da dikkat çeken Hadise'den "2023'e giriyorum" dansı geldi. Kalça dansını görenler gözlerine inanamadı.

kk.jpg

HADİSE'DEN '2023'E GİRİYORUM' DANSI

Mehmet Dinçerler ile aniden evlenip ve ani bir kararla boşanan Hadise, konserden konsere koşmaya devam ediyor.

oo.jpg

Boşandıktan sonra çok sayıda reklam filminde yer alan Hadise, son konserinde yaptığı dansla yine gündem oldu.

dans.jpg

SAHNEDE KENDİNDEN GEÇTİ

Mini yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çeken Hadise, sahnede adeta kendinden geçti.

hadisedans.jpg

Hadise'nin dansına ise çok sayıda yorum geldi. Kimiler "Abarttın biraz" yorumları yaparken kimi kullanıcılar ise "Yakışır" notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN