Hadise, Seren'e savaş açtı! İntikamı fena oldu "Seren paket oldu"

Hadise, Seren'e savaş açtı! İntikamı fena oldu "Seren paket oldu"

Hadise hakkında yorumcu olduğu Söylemezsem Olmaz programında ilginç iddialar ortaya atan Seren Serengil, mahkemelik olduk. Ünlü şarkıcı, Serengil'in Reza Zarrab yasak aşkına ilişkin delil olarak ortaya koyduğu belgeler yüzünden şikayet ettiği ortaya çıktı.

Ebru Gündeş'in boşanma nedenleri arasında Hadise'nin Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan Seren Serengil savcılıkta ifade verdi.

HADİSE, SEREN'İ AFFETMEDİ

Hadise'nin suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında adliyeye avukatıyla birlikte gelen Serengil, Zarrab'ın eski avukatı ve Ebru Gündeş ile avukatını tanık olarak savcılığa bildirdiğini söyledi.

Sessizliğini bozan Hadise'nin hakkında asılsız iddialar ortaya atan Seren Serengil'e savaş açtığı söylendi. Sizce kim haklı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN