Hadise ve Murda yakınlaşmanın dozunu artırdı! Eski eşine o pozla nispet yaptılar

Hadise ve Murda yakınlaşmanın dozunu artırdı! Eski eşine o pozla nispet yaptılar

Murat, Hadise ve Arnavutköy karmaşası! Aşk üçgeni giderek karmaşıklaşıyor! Eski eşe gönderme yaparak ilişkiyi sonlandırma çağrısı: "Haydi evlen de kurtulalım"

Murat ve Hadise çifti, Pınar Eliçe tarafından iddia edilen Arnavutköy'deki bir mekanda görüldükleri ve eski eşe gönderme olarak kabul edilen bir pozla gündeme geldi.

Hadise cephesinde olaylar bir türlü sakinleşmiyor. Yeni projelerinde Murat ile birlikte romantik anlar yaşadıkları gözlerden kaçmıyor. İkili, birbirlerine yakın mesafede olmalarıyla "sadece arkadaşız" açıklamalarını çürütüyor. Hadise'nin kliplerinde verdiği mesajlar da her bir karede farklı bir olayı çağrıştırıyor.

"EVLENİN ARTIK"

Klipte dile getirilen evlilik konusu, "kısmet" yanıtıyla geçiştirilmesi ve bir türlü bir araya gelemeyen aşıkları canlandırmaları, takipçilerin gözünden kaçmıyor. Kliple ilgili takipçilerden gelen yorumlar şöyle:

magazin

"Artık evlenin de kurtulalım, sizi izlerken içimiz eriyor", "Bu ikilinin bir araya gelmesi şaşkınlık verici."

Bu gibi pek çok yorumla birlikte, sosyal medyada paylaştıkları ortak saat fotoğrafları da canlı yayın programında ele alındı. İkilinin aynı saati takmalarının ardından Murat ile Yeniköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülenmeleri dikkatleri çekti.

"MURAT, HADİSE'YE AŞIK"

Canlı yayın programında Pınar Eliçe, Hadise ve Murat için şu ifadeleri kullandı:

"Arnavutköy'de bir mekan açmışlar. Murat ve rapçi arkadaşlarıyla birlikte samimi bir ortam oluşturmuşlar ve orada kimse yokmuş. Kapalı bir restoran açmaları sebebiyle kimse davetli değilmiş. Murat daha sakin, Hadise ise daha aktifmiş. Benim düşünceme göre, belki de platonik olarak da olsa Murat, Hadise'ye aşık" şeklinde konuştu.

ESKİ EŞE GÖNDERME Mİ?

Her şeye rağmen, ikilinin paylaştığı son fotoğraf gündemde büyük yankı uyandırdı. Hadise'nin eski eşi Mehmet ile nişan pozunu aynısını rapçi Murat ile vermiş olması, kafaları daha da karıştırdı.

Hadise, düğününden önce nişan fotoğraflarını paylaşmıştı. O karelerde aynı pozu rapçi Murat ile tekrarladı. "Sen Dönene Kadar" isimli klibi için verdikleri pozlar arasında en dikkat çekici olanı buydu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN