Hadise'den imalı yasak aşk paylaşımı! Ebru'nun kocasını elinden almıştı

Hadise'den imalı yasak aşk paylaşımı! Ebru'nun kocasını elinden almıştı

Reza Zarrab ile adı yasak aşk iddialarına karışan Hadise'den kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Ebru Gündeş'in eski eşiyle sürekli anılan Hadise'nin o paylaşımı sosyal medyanın gündemine düştü. Bakın Hadise imalı nasıl bir paylaşım yaptı?

Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra magazin gündemini uzun süre meşgul eden Hadise, adı bir dönem Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. İkilinin konuşmaları olduğu iddia edilen mesajlar da ortaya çıkmıştı. Gündeş sessizliğini korurken, Hadise ve Reza'dan son günlerde peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Bakın Hadise ne yazdı?

hadise-16255727641.jpg

HADİSE'DEN İMALI PAYLAŞIM

Ebru Gündeş'in eski eşiyle yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise, her fısatta bunu yalanlarken Zarrab'dan da son günlerde açıklamalar gelmeye başladı.

rezzarrab.jpg

Yıllar önce başlayan ağır iddialar Hadise'nin Mehmet Dinçerler boşanmasından sonra tekrar gündeme geldi.

had.jpg

ESKİ KOCAYA MI REZA'YA MI?

Hadise son paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Kimileri Hadise'nin o paylaşımını eski eşi için yaptığını yazarken, kimileri ise Reza Zarrab'ı ima ettiği iddia edildi.

bad.jpg

Ünlü şarkıcı Instagram hesabından, " "Ben seni seçtim, bir köşede krallığım dururken! Seçenek kalmadı, maalesеf…" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN