Hadise'den 'İyi ki boşandım' pozu! Küvette bakın ne yaptı?

Hadise'den 'İyi ki boşandım' pozu! Küvette bakın ne yaptı?

Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra eski hayatına gizli bir giriş yapan Hadise, bu defa banyodaki hallerini paylaştı. O hallerini gören gözlerine inanamadı. Eski eşi de yeni bir aşka yelken açmıştı. Bakın Hadise eski kocasına ne nispet yaptı?

Hadise 4 ay önce boşandığı eşi Mehmet Dinçerler'e nispet paylaşımlar yaptı. Evlendikten sonra sahne kostümlerinde geri vites yapan Hadise, yapılan baskılara dayanamamış ve boşanma davası açmıştı. Boşandıktan sonra eski hayatına hızlı bir giriş yapan Hadise'nin küvette çekildiği pozlarını gören "Yok artık" dedi. Bakın nasıl pozlar verdi?

hadise.jpg

HADİSE'DEN OLAY PAYLAŞIM

Eski eşi Mehmet Dinçerler kısa sürede yeni bir aşka yelken açarken, Hadise ise cesur pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

hadisee.jpg

Sahne dansları ve iddialı pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Hadise, yine ağızları açıkta bırakan paylaşımlar yaptı.

hadise1.jpg

AĞIZLARI AÇIKTA BIRAKTI

Son paylaşımıyla ağızları açıkta bırakan Hadise, küvette çektiği pozları sosyal medyadan yayınladı.

hadisepoz.jpg

O anlarını görenler "Mehmet'e nispet" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN