Hadise'nin boşanma nedeni başka çıktı! Düğün takıları kavgası

Hadise'nin boşanma nedeni başka çıktı! Düğün takıları kavgası

4 ay önce evlenen Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinden üzen haber geldi. İkilinin evliliklerinde çıkan kriz aşılamadı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise, dava açtığını söyleyerek boşanma davası açtığını söyledi. Bakın ikili neden boşanıyor?

Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile apar topar nikah masasına oturan şarkıcı Hadise, 4 aylık evliliğine noktayı koydu. Günlerdir evliliklerinde çıkan kriz hakkında açıklama yapmayan Hadise, boşanma açtığını kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Boşanma nedeni hamlelik olarak gösterilsede durum çok başka çıktı.

hadise1407554.jpg

HADİSE-MEHMET DİNÇERLER BOŞANIYOR

4 ay önce Çırağan Saray'ında kameralardan uzak Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise, boşanma kararı aldı. İzmir'de verdiği bir konserde ağlayan Hadise, kriz işaretini vermişti. Daha sonra ikili karşılıklı olarak yüzüklerini çıkardı. Krizin nedeni bebek olasa da durum farklı çıktı.

600x338-hadise-konserinde-evlendigini-milyonlara-boyle-duyurdu-bu-animizi-cok-ozel-yasamak-istedik-video-1651584506704.jpg

EVLİLİKTE KRİZ TAKILAR MI?

Hamilelik iddialarından dolayı geçen günlerde paylaşım yapan Hadise, hamile olmadığını belirterek bu iddiaları sonlandırmıştı. Eşinin ailesi ve eşi Mehmet Dinçerler'in baskından dolayı kriz çıktığı konuşulsada başka bir iddia daha ortaya atıldı. Son zamanlarda maddi kriz yaşayan Mehmet Dinçerler'in takıları istediği iddia edildi.

hadisetakip-001.jpg

HADİSE'DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Hadise, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamasında şunlara yer verdi:

"Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim."

hdise3.jpg

HER YERDEN BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Boşanma davası haberlerinden hemen sonra ikili sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bıraktı. Hadise, sosyal medya hesaplarından Dinçerler soyadını kaldırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN