Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye 'psikolojik baskı' cevabı: En çok ben destekledim, iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum

Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye 'psikolojik baskı' cevabı: En çok ben destekledim, iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum

Hadise'nin, eşi Mehmet Dinçerler'e açtığı boşanma davasının dilekçesinde yer alan "eşinden psikolojik baskı gördüğü" iddiası, Dinçerler'i kızdırdı. Olayla ilgili açıklama yapan iş insanı, "Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle de onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum" dedi.

Geçtiğimiz mayıs ayında nikah masasına oturdukları andan itibaren evliliklerinde kara bulutlar dolaşan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 4 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde eşi ile evlerini ayıran Hadise, dün ise Dinçerler'e boşanma davası açtı ve sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Ayrıca 'Dinçerler' soyadını silen Hadise, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da profilinden kaldırdı.

Bunu üzerine Mehmet Dinçerler de Hadise'yi takipten çıkarak birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi.

HADİSE: MEHMET'E MUTLULUKLAR

Çıkan haberlerin ardından Hadise, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.

'MEHMET DİNÇERLER HADİSE'YE PSİKOLOJİK BASKI UYGULADI'

Ünlü şarkıcının açtığı dava dilekçesinin detayları da ortaya çıktı. Dilekçede şu ifadeler yer aldı:

"Mehmet Dinçerler, evlendikten kısa bir süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Mehmet'in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boyutu da vardı. Bu baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti."

DİNÇERLER'DEN CEVAP: ŞAŞKINLIKLA KARŞILIYORUM

Son olarak Mehmet Dinçerler ise dilekçede yer alan iddialarla alakalı şu açıklamada bulundu:

"Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinden durumda ise yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.

Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum.

Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler... "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN