Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise’den ilk açıklama: Anlaşarak sonlandıramadık

Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise’den ilk açıklama: Anlaşarak sonlandıramadık

Geçtiğimiz nisan ayında evlenen şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde sorun olduğu konuşuluyordu. Çiftin, sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını sildiğini ve birbirini takip etmeyi bıraktığı görüldü. Boşanma davası açan Hadise, sosyal medya hesabından evliliklerini anlaşarak sonlandırmadıkları için dava açtığını söyledi. Hadise, “Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum" diye yazdı.

Bir süredir evliliklerinde sorun yaşadığı iddia edilen şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldı.

Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk de Snob Magazin'e yaptığı açıklamada boşanma haberini doğruladı. Mehmet Dinçerler, Instagram'da eşi Hadise ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Çift, birbirini takip etmeyi bıraktı.

Geçen haftalarda Hadise'nin bir konserde ağladığı ve eşinin hediyesi olan yüzüğü takmadığı görülmüştü. Bunun arından Dinçerler'in yeni açılışını yaptığı işletmede Hadise'nin yanında olmaması ve Dinçerler'in alyans takmaması dikkat çekmişti.

Hadise ile Dinçerler, 4,5 ay önce evlenmişti.

HADİSE'DEN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Hadise, evliliklerini anlaşarak sonlandırmadıkları için dava açtığını söyledi. Hadise, “Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum” notunu düştü.

Hadise’nin paylaşımı şöyle:

“Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim.

Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum.

Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN