Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler canlı yayında Hadise hakkında yapılan çirkin yorumlara yanıt verdi: Açtı ağzını yumdu gözünü!

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler canlı yayında Hadise hakkında yapılan çirkin yorumlara yanıt verdi: Açtı ağzını yumdu gözünü!

İzmir'de verdiği konser sırasında gözyaşlarını tutamayarak magazin dünyasına bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Hadise hakkında canlı yayında izleyenleri hayrete düşüren yorumlar yapıldı. Ünlü şarkıcının eşi ise eşi hakkında yapılan çirkin yorumlar sert bir dille yanıt verdi. Dinçerler'in yanıtı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenerek dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hadise, İzmir konserinde “Küçük Bir Yol” şarkısını söylediği esnada gözyaşlarını tutamayarak magazin dünyasına bomba gibi düştü.

O anlar sosyal medyada gündem olurken sosyal medya hesabı aracılığıyla konserdeki görüntülerini paylaşan Hadise, gözyaşlarını tutamadığı anlara "Hayatımın şarkısı dediğim 'Küçük Bir Yolu' tam iki sene önce bugün yayınladık. Bizi böylesine güçlü ve anlamlı bir şarkı ile buluşturan Devrim ve Mete'ye tekrar teşekkür ediyorum" notunu düştü.

agl.jpg

Hadise'nin İzmir konserindeki görüntülerinin ardından eşi Mehmet Dinçerler ile bazı sorunlar yaşadığı için boşanmanın eşiğine geldiği öne sürüldü. Çiftin bebek konusu yüzünden tartışma yaşadığı öne sürülse de ünlü şarkıcı iddiaları net bir dille yalanladı.

"HAMİLE DEĞİLİM VE BUNUN İÇİN BİR TEDAVİ DE GÖRMÜYORUM"

Sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber;

Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum.

Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize...

Hadise"

hadise.jpg

CANLI YORUMLAR ÇİRKİN YORUMLAR!

Ünlü şarkıcının bu açıklamaları sonrasında Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yorumculuğunu Pınar Eliçe, Bilal Özcan ve Didem Delen'in yaptığı Beyaz Magazin adlı programda ünlü şarkıcı hakkında akıllara durgunluk veren yorumlar yapıldı.

Gazeteci Bilal Özcan, Hadise'nin konserinde giydiği kostümü yayınlayarak, "çamaşırını gösterdi" yorumuyla herkesi şoke etti. Programda yapılan bu sözle sonrasında çok sayıda tepki yağdı. Gelen eleştiriler arasında "Hadise dava aç" "Bu nasıl bir rezalet" gibi tepkiler geldi.

Ünlü şarkıcının eşi Mehmet Dinçler, eşi hakkında yapılan skandal yorumlara sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi.

DİNÇERLER'DEN YANIT GECİKMEDİ!

Dinçerler paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bazı insanların, insanlığa bir don lastiği kadar faydası yok.."

Dinçerler'in yanıtı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN