Hadise'nin Kaan aşkı alevlendi! 'Özledim' mesajını gören "Yok artık" dedi

Hadise'nin Kaan aşkı alevlendi! 'Özledim' mesajını gören "Yok artık" dedi

Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı dönemde Yıldırım'ın köpeği Benek için İnstagram hesabı açan Hadise, ayrılık sonrası hesabı kapatmıştı. Geçen günlerde yeni yaşına giren Kaan Yıldırım sonrası Hadise'den bomba etkisi yaratacak bir hareket geldi.

Kaan Yıldırım ile tutkulu bir aşk yaşayan ve sonrasında ani bir kararla ayrılan Hadise, Mehmet Dinçeler ile evlenmişti. Ünlü şarkıcının bu evliliği sadece 5 ay sürmüştü. Eski aşkı Yıldırım ile ilgili sürekli gündeme gelen Hadise cephesinden çok konuşulacak bir hamle geldi. Benek adlı hesaptan bakın nasıl bir paylaşım geldi?

hadisekaan.jpg

O HESAP AKTİFLEŞTİFLEŞTİRİLDİ! PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Hadise ve Kaan Yıldırım cephesinde heyecanlandıran bir gelişme yaşanırken sonrasında olanlar şaşırttı. Kaan Yıldırım'la birlikteyken Yıldırım'ın köpeği Benek için sosyal medya hesabı açan Hadise ayrılık sonrası hesabı dondurmuştu.

hadiseee.jpg

KAAN'IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Ayrılık sonrası Benek isimli hesap tekrardan aktifleştirildi. Hadise aşk yaşadıkları sırada açmıştı hesabı. Tekrardan açılan hesaptan peş peşe şaşırtan paylaşımlar geldi. Paylaşımlarda Kaan Yıldırım'ın doğum günü kutlanırken, Hadise içinse "Seni de özledim anne" paylaşımı yapıldı.

benek.jpg

Paylaşımı görenler şaşkınlığını gizleyemezken, verilen mesajların Kaan Yıldırım tarafından verildiği iddia edildi. Kimi kullanıcılar ise Hadise'nin eski aşkı Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutlamak için yaptığı söylendi.

anne.jpg

Gerçek ise kısa bir sürede ortaya çıktı. İddialara göre Benek isimli hesap hacklendi. Henüz Hadise'den bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN