Hadise'ye eski kocadan görülmemiş intikam! Yakın dostuna yürüdü "Yazıklar olsun"

Hadise'ye eski kocadan görülmemiş intikam! Yakın dostuna yürüdü "Yazıklar olsun"

Hadise ile sadece 3 ay evli kalan Mehmet Dinçerler, geçen yılın sonunda boşanmıştı. İkilinin evliliği kadar boşanması da olaylı oldu. Düşman kesilen eski karı koca herkesi şaşkına uğratmıştı. Tüm bunlar yaşanırken Dinçerler'den eski eşinin kızdıran bir hamle daha geldi. Hadise'nin yakın dostuna yürüyen Dinçerler'in o mesajı "Pes" dedirtti.

Hadise ile olan evliliğini bitiren Mehmet Dinçerler magazin gündeminden düşmüyor. Ailelerin katıldığı bir törenle evlenen ikili yine sessiz sedasız boşanmıştı. Sadece 3 ay süren evliliklerinde kriz yaşayan ve boşanan ikili magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Mehmet Dinçerler'in son hamlesi ise Hadise hayranlarını adeta çılgına çevirdi.

hadise.jpg

DİNÇERLER ÇAPKINLIK AVINDA

Hande Erçel gibi çok sayıda isimle aşk yaşayan Hadise ile evlenen Mehmet Dinçerler'in evliliği de ilişki gibi kısa sürdü. Dinçerler'in boşanma sonrasındaki son hamlesi ise herkesi şaşkına çevirdi.

mehmetdincerler.jpg

HADİSE'NİN YAKIN ARKADAŞINA YORUM

Mehmet Dinçerler, ünlü sosyal medya fenomeni Ala Tokel'e yaptığı yorumla olay oldu. Ala Tokel ve Hadise'nin arasının iyi olması ve Mehmet Dinçerler'in Tokel'in gönderisinin altına yorum yapması gündem oldu.

asatokel.jpg

YORUMU HEMEN SİLDİ! AMA HERKES GÖRDÜ

Ünlü fenomen Ala Tokel'in Dinçerler'in işletmesinden bir kare paylaştı. Bu paylaşıma sessiz kalmayan Dinçerler'den hemen o paylaşıma yorum geldi.

mehmetdincerler-001.jpg

Dinçerler, Tokel'in o fotoğrafına "İlk foto çok hoş" yorumu yaptı. Kullanıcıların durumu fark etmesinden sonra ünlü işletmeci o yorumunu geri çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN