Hafta sonunda Kova, Akrep ve Koçlar acı vedaya hazırlanın! İşte 28 Ocak 2023 Cumartesi günlük burç yorumları

Hafta sonunda Kova, Akrep ve Koçlar acı vedaya hazırlanın! İşte 28 Ocak 2023 Cumartesi günlük burç yorumları

Kova, Akrep ve Koç Cumartesi gününe biraz gergin girecek. Sabah saatlerinde alacakları bir haber motivasyonlarını düşürürken, akşama saatlerinde ise bazı tartışmalar yaşayabilir. Aslanlar ise müjdeli bir haber alacak. İşte 28 Ocak 2023 Cumartesi günlük burç yorumları

28 OCAK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Partnerinizle mümkün olduğunca çok zaman geçirmek ve ilişkinizi pekiştirmek için bu Cumartesi gününü değerlendiriyorsunuz, ancak görünüşe göre geçmiş deneyimlerden pek ders almamışsınız ve son zamanlarda yaptığınız bir hatayı tekrar ediyor olabilirsiniz.

Partnerinizin size karşı çok sabırlı olmayacağından emin olun.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim sizi kaleleri ele geçiren bir fatih havasına sokuyor, bu nedenle sevdiğiniz kişinin peşini bırakmamam büyük olasılıkla önceliğiniz olacak.

Aynı zamanda diğer insanlar tarafından deşifre edilmesi oldukça zor olan ve düzgün yönetilmezse sizi hüsrana uğratabilecek bazı romantik beklentiler de var.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu Cumartesi günü her şeyden çok kendi iyiliğinize çalışıyorsunuz ve kendiniz için para harcamaktan veya benzer bir şey yapmaktan çekinmeyeceksiniz.

İkizler burcundan bazıları, özellikle hayatlarında başka öncelikler varsa, harcadıkları para için bazı vicdani süreçlerden geçecekler, ancak bu onların aynı davranışı sürdürmelerine engel olmayacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, sizi biraz alarm durumuna sokacak çünkü pek emin olmadığınız bazı şeyler söz konusu olabilir ve bunlar gerçekleşebilir.

Bunun da ötesinde, oldukça yüksek bir kaza riski vardır, bu nedenle dahil olduğunuz pratik faaliyetlerde gerçekten dikkatli olmanız gerekiyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Partnerinizin yaptığı veya hakkında konuştuğu bir şeye pek güvenmiyor gibisiniz ve onun yaptığı şeyle ilgili memnuniyetsizliğinizi ifade ederken çok doğrudan ve dürüst olacaksınız.

Bunun daha da nasıl gelişeceğini ve bu durumdan kazanabileceğiniz bazı şeyler olup olmadığını görmek ilginç olacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cumartesi günü bir süredir üzerine düşündüğünüz bir şey doğrulanmış olabilir ve bu haberi herkesle paylaşacaksınız.

Bu haber, gurur duymanız gereken bir şeyi size bildiriyor ve bu, profesyonel yaşamınızla bağlantılı olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre sizden daha yaşlı biriyle aranızdaki ilişki bugün ön plana çıkacak ve daha önce gözden kaçırmış olabileceğiniz bazı şeyleri şimdi fark edebilirsiniz.

Bu kişi güvenilir bir danışman, bir akraba veya bir arkadaş olabilir ama her halükarda o da bir insandır, kendi beklentileri ve kusurları vardır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Şu anki eğiliminiz tamamen sosyal olma ve zamanınızın çoğunu akranlarınız arasında geçirme isteğinizle ilgili.

Diğer zamanların aksine, bugünlerde büyük bir grup içindeyken çok rahatsınız. Hatta yeni tanıştığınız kişilerle aranız bazı aile üyelerinizden daha iyi olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kişisel bir soruya cevap bulmak için biraz fazla zaman harcıyorsunuz ve bu durum muhtemelen, sizi bekleyen insanları kızdırmasa da hüsrana uğratacaktır.

İlk başta, buna sebep olduğunuzu fark etmeyebilirsiniz, ancak emin olun ki bu insanlar bazı sinyaller vermeye başladığında, onları görmezden gelmeyi seçerseniz memnun olmayacaklardır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Cumartesi günü biraz bilgi yüklemesi olacak ama neyse ki oldukça iyi organize olmuş görünüyorsunuz, bu yüzden çok fazla zorlamayacaksınız.

Belki birinden yardım istiyorsunuz ve o alanda bir uzman bulmaya çalışıyorsunuz. Bunun dışında, önünüzde rahat bir gün var.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, sizi belirli bir sözleşmenin şartlarını değiştirmeniz gereken bir konuma getirebilir ve bu sefer daha iyi müzakere etme şansınız olabilir.

Durumdan memnunsunuz ama aynı zamanda onu çözmek için ne yapmanız gerektiğinden oldukça korkuyorsunuz ve bunu düşünmeniz biraz zaman alabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir yakınınız tarafından alınan garip bir karar sizi şaşırtacak ve bu durum bazı planlarınızı biraz değiştirebilir.

Aslında bu, size sorun yaratacak bir mesele değil ve oluştursa bile, yakınınızın sizi desteklemek için orada olacağından emin olun. Bazı Balıklar, sorunla başa çıkma mekanizması olarak arkadaşlarını dışarıda bir gece geçirmek için seferber edecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN