Hakan Peker'den ağızları açık bırakan itiraf! Ekran başındakiler şaştı kaldı: "Casusluk yaparak..."

Hakan Peker'den ağızları açık bırakan itiraf! Ekran başındakiler şaştı kaldı: "Casusluk yaparak..."

Bir dönemin gözde şarkıcılarından Hakan Peker 'kıskançlık' itirafıyla herkesi şaşkınlık içinde bıraktı. Bir süredir Hande Ertekin ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı katıldığı programdaki açıklamalarıyla herkesin ağzını açık bıraktı.

Bir dönemin gözde isimlerinden ünlü şarkıcı Hakan Peker, çarpıcı itiraflarda bulundu. Ünlü şarkıcının açıklamaları ekran başındakileri hayretler içinde bıraktı.

360TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programına bir süredir aşk yaşadığı Hande Ertekin ile katılan ünlü şarkıcı Hakan Peker, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Sevgilisiyle ilk kez bir programa katılan Peker, kıskançlık itirafıyla ağızları açık bıraktı.

"CASUSLUK YAPMALAR..."

Gökay Kalaycıoğlu'nun "İlişkilerinde kıskanç mısın?" sorusuna yanıt veren Hakan Peker, "Ben kıskanç biriyim. Benim takip etme gibi bir durumum var. Arabayla takipler, evin önünde yatmalar, casusluk yapmalar ve ajan göndermeler... Bende her türlü paranoya sabit. Tipim hiç göstermiyor dimi? Hande'nin evinin otoparkına gittim, ışıkları kapatarak yarım saat onun gelmesini bekledim. O aracından inince de yanına giderek Hande Hanım diye seslendim" dedi.

'Kıskanç biriyim' diyen Hakan Peker'den ağızları açık bırakan itiraf: Sevgilime inanmayınca otoparkına pusu kurdum

"HAKAN'IN BENİ TAKİP ETTİĞİNİ GÖRDÜM"

Peker'in kıskançlıkları üzerine konuşan Ertekin ise "Beni takip ettiğini gördüm. Arkadaşlarımla dışarıdaydım beni arayıp 'Buraya gelecek misin?' diye sordu. Ben de evde oğlan var, sabah onu okula getireceğim için gelemem dedim. Bir şekilde inanmamış ve evimin otoparkına gelmiş. Bu durum bir yandan da hoşuma gitti. Çünkü ilişkinin en başlarıydı" ifadelerini kullandı.

'Kıskanç biriyim' diyen Hakan Peker'den ağızları açık bırakan itiraf: Sevgilime inanmayınca otoparkına pusu kurdum

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN