Hakan Ural'ın gözlerden sakladığı eşi ve kızına bakın! Eşini ve kızını gören dudak ısırdı "aman nazar değecek"

Hakan Ural'ın gözlerden sakladığı eşi ve kızına bakın! Eşini ve kızını gören dudak ısırdı "aman nazar değecek"

Ünlü sanatçı Sibel Can' ın eski eşi Hakan Ural 'ın yıllardır sır gibi saklayıp üç numara dediği küçük kızını görenler şok oldu. Hakan Ural' ın eşini ve kızını gören dudak ısırdı.

Hakan Ural'ın yaşamında önemli bir dönüm noktası, ünlü şarkıcı Sibel Can ile tanışmasıydı. İkilinin ilişkisi 1991 yılında başladı ve kısa süre içinde medyanın ilgi odağı haline geldi. 1992 yılında dünyaevine giren Sibel Can ve Hakan Ural, o dönemde Türkiye'nin en çok konuşulan çiftlerinden biri haline geldi. Ancak, medyanın sürekli ilgisi ve basının gözleri önünde yaşanan bu ilişki, zamanla ilişkilerine baskı yapmaya başladı. Sonunda 1999 yılında çift, evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Bu ayrılık, dönemin en çok konuşulan ayrılıklarından biri olarak hafızalarda kaldı. Çiftin bu evlilikten Engincan ve Melisa adında iki çocukları oldu.

1200x627-hakan-uralin-annesi-bakin-hangi-yesilcam-yildizi-cikti-1658210503988.jpg

HAKAN URAL'IN GÖZLERDEN SAKLADIĞI EŞİ VE KIZINA BAKIN! EŞİNİ VE KIZINI GÖREN DUDAK ISIRDI "AMAN NAZAR DEĞECEK"

Hakan Ural' ın yolu 2002 yılında Ezgi Can Ural' la kesişti. Kısa zamanda gönlünü Ezgi Can Ural' a kaptıran Hakan Ural 2005 yılında ikinci kez nikah masasına oturdu. Çiftin bu evlilikten Gisela ismini verdikleri kızları dünyaya geldi.

ezgi-can-ural-kimdir-nerelidir-ezgi-can-ural-ne-is-yapar.webp

BABASININ ÜÇ NUMARASI

Sosyal medyayı aktif kullanan Hakan Ural, son paylaşımında üç numara olarak adlandırdığı kızı Gisela ve 18 yıllık eşi Ezgi Can Ural' ı paylaştı. Hakan Ural eşi ve kızını sır gibi saklıyordu. Paylaşım kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

basliksiz-6.jpg

Ural, bir sonraki paylaşımında ise Amerikalı oyuncu Jonathan Daniel Hamm ile kızı Gisela'nın pozuna yer verdi. Ünlü isim, paylaşımına ise "Jon Hamm bile hayran hayran bakıyor" notunu ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN