Halkbank hesabı olanlar bayram edecek! Bu işlemi yaparsanız 1250 TL nakit para alacaksınız: Son tarih açıklandı

Halkbank hesabı olanlar bayram edecek! Bu işlemi yaparsanız 1250 TL nakit para alacaksınız: Son tarih açıklandı

Bankalar müşterilerine özel kampanyalar sunmaya devam ederken, Halkbank da kampanyalarını duyurdu. Bankanın duyurusunda 1250 TL hediye verileceği açıklanırken 1250 TL hediye kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler için de kampanya detayları paylaşıldı.

Bankadan yapılan açıklamada, Halkbank'ın tatil planlayan müşterilerine Touristica.com.tr üzerinden 1250 TL'ye varan indirim ve 12 taksit fırsatı sunduğu belirtildi. Aralık ayında başlatılan kampanyalar 9 Ocak 2023'e kadar devam edecek.

Yapılan duyurunun ardından 6 Aralık 2022 - 9 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında Touristica.com.tr'den Paraf kullanılarak yapılacak ilk yılbaşı alışverişlerinin 10.000 TL ile 14.999 TL arasında değer biçileceği belirtilirken, 750 TL indirim yapılacağı belirtildi. 1.250 TL'lik fiyatın 15.000 TL ve üzeri olması halinde 12 aya varan taksitlerle sunulacağı ifade edildi.

Halkbank hesabı olanlara 1250 TL nakit para

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya detayları duyurusunda şu ifadeler kullanıldı:

İndirim kampanyasına katılım gösterebilmek için 'Hemen Katıl' butonuna basmanız veya Paraf Mobil ile ilk alışverişinizi yapmadan önce bankaya kayıtlı cep telefonunuzdan 3404'e "TT" yazıp SMS göndermeniz gerekmektedir.

Paraf Mobil'in "Katılım" bölümündeki kampanya görüntülendikten veya onay SMS'inden sonra satın alma işlemi yapılmalıdır.

Kampanyalar müşteri bazlıdır. Müşteriler kampanyadan bir kez yararlanarak ilk alışverişlerinin tutarına göre 750 TL veya 1.250 TL kazanabilirler.

İndirim tutarı kredi kartınızda görüntülenecektir. Taksit seçenekleri otele ve ürün/hizmet türüne göre değişiklik gösterebilmekte olup, alışverişler Touristica.com.tr üzerinden seçilen taksitlerle yapılmaktadır.

Promosyonlar ve ödüller ile ilgili bilgiler Paraf Mobil'de mevcut olacak ve geriye dönük olarak onurlandırılmayacak veya değiştirilmeyecektir.

Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde iptal/iade yapılması durumunda verilen ödüller de iptal edilecektir.

İndirim kampanyaları diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanyanız diğer indirim kampanyalarıyla rekabet ediyorsa kartta indirimi yüksek olan fiyat gösterilir.

Paraf, Parafly ve Paraf Premium kampanyaya dahildir ve Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Genç, Parafree, Paraf Debit, Parafast, HalkCard ve ParafPara ile yapılan alışverişler ise kampanya dışında tutulacaktır.

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu'nun 10 Ocak 2020 tarih ve 8791 sayılı Kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Yönetmeliği'nin 26'ncı maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, kredi kartlarına ilişkin son ödeme tarihi Kasım ayı Kurul Kararı ile belirlendi. 1/2019 tarih ve 8198 sayılı; Havayolları, seyahat acenteleri ve denizaşırı konaklama ile ilgili maliyetlerin altı aydan üç aya düşürülmesine karar verildi.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. ve SEYAHAT VE TİCARET TURAMA TUR A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyanın durudurulmasına ilişkin tüm haklarını saklı tutar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN