Haluk Levent: Ben ömrümde böyle bir gün yaşamadım

Haluk Levent: Ben ömrümde böyle bir gün yaşamadım

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem Hatay'da da büyük bir yıkıma neden oldu. Hatay'daki son durumun çok kötü olduğunu belirten Haluk Levent, "Ben böyle bir gün yaşamadım" dedi.

Merkezi Kahramanmaraş'taki deprem Hatay'ın Antakya ilçesinde de büyük yıkıma neden oldu. Depremin ardından Antakya'da Devlet Hastanesi yıkıldı, çok sayıda bina enkaza dönüştü. Yaşanan şiddetli sarsıntıların büyük bir yıkıma yol açtığı kentte, 600 Konutlar bölgesinde sıralı binaların çoğu yıkıldı. Yollarda da çatlaklar oluştu.

Bazı vatandaşların enkaz alanların ortasında kalan halı saha gibi spor tesislerine sığındığı görüldü. Kent merkezi ve ilçelere, arama kurtarma çalışmasının yürütülmesi amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşlarda arama kurtarma çalışmalarına yardım ediyor.

"BEN BÖYLE BİR GÜN YAŞAMADIM"

Kente yardım ulaştırmak için sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Haluk Levent, Hatay'da durumun çok kötü olduğunu ve acilen yardım ulaştırılması gerektiğini söyledi. Levent, son paylaşımında "Gelecekte bana bugünü sorun. Kitap olarak yayınlayacağım. Ben ömrümde böyle bir gün yaşamadım. Ben yazmayı unutsam da lütfen hatırlatın ve ısrar edin. (Hatay)" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN