Hamile olan Aslı Enver'le ilgili yeni iddia: Tazminat ödeyecek

Hamile olan Aslı Enver'le ilgili yeni iddia: Tazminat ödeyecek

İş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenen oyuncu Aslı Enver, yeni dizi projesinden sağlık gerekçesiyle ayrıldı. Hamile kaldığı için anlaşması olduğu dijital bir platforma 5 bin Dolar (280 Bin TL) tazminat ödeyeceği iddia edildi.

Oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız İş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturdu. Enver'in hamile olduğu iddia edilmesinin ardından yeni bir iddia daha geldi.

Yeniçağ'ın haberine göre Enver, sağlık gerekçesiyle yeni dizi projesinden ayrıldı. Enver'in hamile kaldığı için anlaşması olduğu dijital bir platforma tazminat ödeyeceği öne sürüldü.

Dijital bir platformla iki yıllık sözleşmesi bulunan oyuncu Aslı Enver'in hamile kaldığı için 15 Bin Dolar (280 Bin TL) tazminat ödeyeceği iddia edildi. Dijital platformda yer alan oyuncular bazı sözleşmelere de imza atıyor.

Özellikle kadın oyuncular, "Anlaşma boyunca hamile kalma", "Kadın haklarını zedeleyecek açıklamalarda bulunma" gibi durumlarda 10 Bin dolardan (187 Bin TL) 50 Bin dolara (930 Bin TL) kadar tazminatla karşı karşıya kalabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN