Hande Erçel'den sürpriz karar! Dünya evine girmek için ilk adım

Hande Erçel'den sürpriz karar! Dünya evine girmek için ilk adım

Adı çok sayıda ünlü isimle anılan Hande Erçel, aşkı Sabancılar ailesinde bulundu. Aşk dedikodularını her fırsatta yalanlayan ünlü oyuncu Hakan Sabancı'yla yakalandı. O görüntüler sonrasında bir iddia daha ortaya atıldı. Hande Erçel'in evlilik yolunda ilk adımı attığı öğrenildi.

Kerem Bürsin, Kaan Yıldırım gibi çok sayıda ünlüyle kısa süreli aşklar yaşayan Hande Erçel, gönlünü Hakan Sabancı'ya kaptırdı. İkili ilk kez yan yana görüntülenmişti. Sabancı aşkını yalanlayan Erçel'in o görüntüsü sonrası evlilik iddiası da oraya atıldı. Bakın ne yaptı?

hande.jpg

HANDE ERÇEL EVLENİYOR MU?

Hakan Sabancı'yla aşk iddialarını yalanlayan Hande Erçel, geçen günlerde Sabancı'yla yakalanmıştı. Görüntüler sonrasında bir iddia daha ortaya atıldı.

e.jpg

Takvim'in haberine göre; Hande Erçel, Hakan Sabancı'nın kimseleri beğendiremediği Arzu Sabancı ile bile tanışmış.

hakn.jpg

SABANCILARIN EVİNE GİRDİ

İddialara göre Arzu Sabancı, güzel oyuncu ile Emirgan'daki evlerinde sohbet etmiş ve oğlunun ilişkisini onaylamış. Anne Arzu Sabancı da devreye girince "Hande Erçel, Sabancılara gelin mi gidecek?" soruları sorulmaya başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN