Hande Soral oğlunun yüzünü gösterdi

Hande Soral oğlunun yüzünü gösterdi

Oyuncu çift Hande Soral ve İsmail Demirci geçtiğimiz yıl kucaklarına aldıkları oğulları Ali'nin yüzünü ilk kez gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Soral fotoğrafa 'çekirdek ailem' notunu düştü.

Kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral geçtiğimiz yıl Mayıs ayında anne olmanın heyecanını yaşamıştı.

Hamilelik döneminde ve doğumdan sonra sosyal medyada fotoğraflarını paylaşmaya devam eden Soral, bugüne dek oğlunun yüzünü göstermemişti.

ekran-goruntusu-2023-04-03-164750.jpg

Hande Soral ve İsmail Demirci, oğulları Ali ile çektirdikleri fotoğraflarını yayınladı. Hande Soral, "Çekirdek ailem" notunu düştüğü paylaşımlarla ilk kez oğlunun yüzünü gösterdi.

ekran-goruntusu-2023-04-03-164809.jpg

Hande Soral-İsmail Demirci çiftinin mutlu aile fotoğraflarına, başta Hande Soral'ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Bensu Soral olmak üzere, pek çok ünlü isim yorum yazdı.

ekran-goruntusu-2023-04-03-164827.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN