Harry Potter dizisi geliyor: Yayın tarihi belli oldu

Harry Potter dizisi geliyor: Yayın tarihi belli oldu

Önce çok satan kitapları ardından rekorlar kıran sinema filmleriyle bir fenomene dönüşen Harry Potter serisi, şimdi de dizi oluyor. Hayranların uzun zamandır beklediği dizinin 2026 yılında HBO Max'de yayınlanacağı açıklandı.

İngiliz yazar J. K. Rowling'in yedi fantastik romanından sinemaya uyarlanan Harry Potter serisi, Warner Bros. Discovery tarafından diziye dönüştürülüyor. Dünyanın en çok satan romanlarından uyarlanan sekiz filmlik seri, dizi olarak izleyici karşısına çıkacak.

NTV'de yer alan habere göre; Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, dizinin ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Merakla beklenen Harry Potter dizisi 2026 yılında HBO Max'de yayınlanacak.

ROWLING DE YARATICI EKİBE DESTEK VERİYOR

Dizi için çalışmalar 2021 yılında başlamıştı ve yapım şirketi geçtiğimiz yıl, dizinin çekileceğini resmen duyurmuştu.

Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, birkaç hafta önce kitapların yazarı J.K. Rowling ile buluştuğunu ve Harry Potter dizisi için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Yazar Rowling'in de dizinin yaratıcı ekibine destek vereceği belirtilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN