Hayat Bilgisi'nin yakışıklı Ortegası'ydı! 41 yaşındaki Paşhan Yılmazel sadece hayatını değil kendini de değiştirdi

Hayat Bilgisi'nin yakışıklı Ortegası'ydı! 41 yaşındaki Paşhan Yılmazel sadece hayatını değil kendini de değiştirdi

Bir zamanlara damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Ortega karakteriyle dikkat çeken Paşhan Yılmazel, yıllar sonra değişen tarzıyla ortaya çıktı. Şimdilerde 41 yaşında olan oyuncu bakın neler yapıyor?

Yayınlandığı döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinin oyuncuları aradan geçen bunca yılda yaşadıkları değişimle gündem oluyor. Bir zamanların en sevilen ve dikkat çeken isimleri olan oyuncuların şimdiki halini görenler gözlerine inanamıyor.

Özellikle dizide canlandırdığı Ortega karakteri ile o zamana damga vuran ve yakışıklılığıyla genç kızların yakın takibe aldığı Paşhan Yılmazel, yıllar içindeki değişimle herkesi hayrete düşürdü.

hayat-bilgisi-ortega-2.jpg

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Değişik kahkahasıyla akıllara kazınan Ortega Paşhan Yılmazel’in eski halinden hiç eser kalmadı.

Hayat Bilgisi dizisinden sonra bir süre ekranlardan uzak kalan ve ara sıra farklı projeler ile karşımıza çıkan Paşhan Yılmazel, kariyeriyle birlikte imajını da değiştirme kararı aldı. Yılmazel, bu süreçte kamera önünden arkasına geçiş yapan oyunculardan biri oldu.

hayat-bilgisi-ortega-1.jpg

Seksenler dizisi ile yıldızını parlatan Ceyhun Fersoy ile maNga grubunun solisti Ferman Akgül'ün kadrosunda yer aldıkları Bumerang filminden paylaşımlarda bulunan Yılmazel, son halini de paylaşmayı ihmal etmiyor.

Başarılı oyuncu aynı zamanda tiyatro ve seslendirmeyle de ilgileniyor.

hayat-bilgisi-ortega-3.jpg

Yeni tarzı ve projeleriyle ilgili sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan Yılmazel’e Yıllarda meydan okuyorsun", "Hâlâ çok yakışıklısın" gibi yorumlar geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN