Hayatından Çıkar Mutlu Ol! Elini Seç Yaşamından Neyi Çıkarman Gerektiğini Öğren! İşte Mutluluğunun Önündeki Engel...

Hayatından Çıkar Mutlu Ol! Elini Seç Yaşamından Neyi Çıkarman Gerektiğini Öğren! İşte Mutluluğunun Önündeki Engel...

Mutlu olmak için neyi değiştirmeniz gerektiğini öğrenmek ister misin? Bu testte seçeceğin el sana hayatından neyi çıkarman gerektiğini söyleyecek. İşte mutluluğunun önündeki büyük engel...

BİRİNCİ ELİ SEÇTİYSEN ÇEKİNGENSİN VE BU NEDENLE DE PEK ARKADAŞIN YOK

Oldukça çekingen birisin, bu yüzden ne yazık ki pek arkadaşın yok. Belki de bunun nedeni, hayatta arkadaşlarla ilgili hoş anıların olmamasıdır.

test-2.jpg

Şimdi değişmeniz, diğer insanların sizi gerçekte kim olduğunuzu bilmelerine izin vermeniz gerekiyor. Değişmek düşündüğünüz kadar "korkutucu" değil. Dünyadaki herkesin aynı olmadığını anlamak önemlidir, bu yüzden çok sayıda insan muhtemelen iyi ve kibardır.

İKİNCİ ELİ SEÇTİYSEN DAHA SEÇİCİ OLMALISIN

Oldukça nazik ve samimisin, ihtiyacı olan herkese yardım etmek için mümkün olan ve mümkün olmayan her şeyi yapıyorsun ve bu çok iyi. Ancak herkese karşı bu kadar nazik olmak, ne yazık ki, her zaman iyiye yönelik değildir.

test-3.jpg

Sizinle aynı şeyi yapan, ancak sizin için yapan insanlara mümkün olduğunca çok dikkat edin. Birçok insan, sizin pahasına hedeflerine ulaşmak için sizi kullanma olasılığı yüksektir. Hayattaki hayal kırıklıklarını önlemek için çevrenizdeki insanlarda daha seçici olmaya çalışın.

ÜÇÜNCÜ ELİ SEÇTİYSENİZ DAHA AZ BENCİL OLMAYA ÇALIŞIN

3 numaralı eli seçmek, kişiliğinizde çok fazla bencillik olduğu anlamına gelir. Hayata dair en doğru görüşlere ve ilgi alanlarına yalnızca sizin sahip olduğunuzdan eminsiniz.

test-4.jpg

Başlangıçta hiçbir duruma uyum sağlamak istemiyorsunuz ve bunu sizin yerinize başka birinin yapması gerektiğini düşünüyorsunuz. Egonuz tarafından aldatılmaktan kaçınmak için diğerlerine karşı daha az bencil olmaya çalışın.

DÖRDÜNCÜ ELİ SEÇTİYSENİZ KENDİNİZİ SEVMEYİ ÖĞRENİN

Kendinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor, çünkü temel şeyleri bile hatırlamıyorsunuz. En son ne zaman kendinize bir hediye aldınız veya sevdiğiniz bir şeyin tadını çıkarmak için bir gün kendi kendinize izin verdiniz mi?

test-5.jpg

Kendinizle ilgilenirken unuttuğunuz aile veya arkadaşlarınızla ilgili çeşitli sorunlar için çok endişeleniyorsunuz. Bütün bunlar, bir dereceye kadar normal ama fazlası hayatta size psikolojik zarar verebilir. Önce kendinizi sevmeye çalışın ve kendinize iyi bakın.

BEŞİNCİ ELİ SEÇTİYSENİZ ERTELEME HUYUNDAN VAZGEÇİN

Kısıtlama ve karşı konulmazlığınız, hayattaki hedeflere ulaşmanıza engel olur. Bugün yapabileceğiniz başka bir ana kadar erteleyemezsiniz.

test-6.jpg

Fikirlerinizi, projelerinizi ve işinizi ertelemeyin, çünkü tüm bunlar kişisel ve profesyonel yaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşamazsınız çünkü her zaman bir şeyleri sonraya ertelersiniz.

ALTINCI ELİ SEÇTİYSENİZ AŞIN HAYATINIZA GİRMESİNE İZİN VERİN

Bir zamanlar kalbiniz kırıldı, bu yüzden normal hayata dönmekten korkuyorsunuz. İçinizdeki tüm olumsuzlukları bastırmaya çalışın ve hayatınızda kaderin karar vermesine izin verin.

test-7.jpg

Aşk hayatınıza yeniden girmek için kendinize izin verin. Aşk, insanlık için harika bir duygudur ve aşksız hayat sıkıcı hale gelir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN