Hayatını kaybeden oyuncu Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden oyuncu Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden 38 yaşındaki oyuncu Gülşah Çomoğlu, Üsküdar'daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İki yıldır kanser tedavisi gören sevilen oyuncu Gülşah Çomoğlu (38), geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Çomoğlu’nun ölümü, ailesi, arkadaşları ve hayranları arasında büyük bir üzüntü yarattı.

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti! - Magazin HaberleriGülşah Çomoğlu

Sosyal medya hesabından açıklama yapan eşi Gökhan Günal, "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu’nu maalesef kaybettik” diyerek acı haberi duyurdu.

9377042.jpg

9377043.jpg

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gülşah Çomoğlu için Üsküdar Altunizade’de bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Çomoğlu’nun ailesi, yakınları ve birçok sanatçı dostu katıldı. Eşi Gökhan Günal, cenazede taziyeleri kabul ederken, duygusal anlar yaşandı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında, helallik alındı ve dualar edildi. Çomoğlu, son yolculuğuna Kanlıca Mezarlığı’nda uğurlandı.

9377044.jpg

9377045.jpg

SANAT KARİYERİ

Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Gülşah Çomoğlu, televizyon ve tiyatro dünyasında birçok başarılı projede yer aldı. "Yüksek Sosyete", "Umudun Kıyısında", "Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi" ve "Kasaba Doktoru" gibi dizilerde rol aldı. Tiyatro sahnesinde ise "İki Efendinin Kuşağı", "Troyalı Kadınlar", "Kafatası", "Yeşil Kuş", "Tanrı", "Hürrem Sultan", "Camdan Kalp" ve "Venedik Taciri" gibi oyunlarda performans sergiledi. Özellikle "Unutma Beni" adlı dizide canlandırdığı Asuman karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Gülşah Çomoğlu, 2018 yılında Gökhan Günal ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir çocukları bulunuyordu.

9377047.jpg

9377048.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN