Hayko Cepkin'den Yıldız Tilbe'nin o sözlerine tepki: Yaşamın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek

Hayko Cepkin'den Yıldız Tilbe'nin o sözlerine tepki: Yaşamın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek

Geçtiğimiz aylarda sokak hayvanlarını hedef gösteren paylaşımlarda bulunan şarkıcı Yıldız Tilbe gazetecilerin konuya ilişkin sorularına "İnsan hayatı doğadaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir" açıklamasında bulundu. Hayko Cepkin ise şarkıcının açıklamasına sert tepki göstererek "Kendisini ve doğadaki varlığını her şeyin üstünde görme gafletine düşmüş, yaşamın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek" dedi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı Twitter üzerinden geçtiğimiz aylarda sokak hayvanlarını hedef göstererek "Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin" paylaşımında bulunmuştu. Söz konusu açıklamaya çok sayıda tepki gelirken hakkında soruşturma açılan Yıldız Tilbe, son açıklamasıyla yine gündeme geldi.

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Tilbe, basın mensuplarının "Köpekler hakkındaki açıklamalarınız çok tepki gördü. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

'İNSAN OLMASAYDI APARTMANLARDA OTURMAZDIK'

İnsan hayatı doğadaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir. Böyle savunuyorum. İnsan olmasaydı, apartmanlarda oturmazdık. Yapılmış yollarda yürümezdik. Dünyayı insan inşa eder ve insan güzelleştirir. İnsanın güzelleştirdiği yerde her şey güzel güzel yaşar. Ama insanının kötüleştirdiği yerde insan kendisi de dahil hiçbir yaşam hakkı ve şansı yoktur. Böyle olmasın. İnsanlığı savunuyorum. İnsanlık her şeye sahip çıkar. Başkasının ne düşündüğü de umurumda değil.

HAYKO CEPKİN'DEN SERT TEPKİ

Tilbe'nin son açıklaması sosyal medyada gündem olurken, söz konusu ifadelere tepki gösteren isimlerden biri de ünlü sanatçı Hayko Cepkin oldu.

Kişisel Twitter hesabından söz konusu haberi paylaşan Cepkin, şu ifadeleri kullandı:

"Kendisini ve doğadaki varlığını her şeyin üstünde görme gafletine düşmüş, yaşamın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek. Doğduğu an yardım edeni olmaz ise kendi kendine bile büyüyemeyen bir varlığı gözünüzde maalesef fazla büyütüyorsunuz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN