Hayranları büyük şokta! Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı

Hayranları büyük şokta! Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı

5 Ocak 2018'de vizyona giren ve kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan , Zafer Algöz, Özkan Uğur ve Kerem Alışık gibi isimlerin bulunduğu 'Arif V 216' filminde Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Ayhan Işık'ı canlandıran ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız'dan gelen haber herkesi korkuttu.

Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu olan Büşra Cebe ile Etiler'de objektiflere yakalanan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız'dan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

1 Ocak 2021'de atv ekranlarında izleyiciyle buluşan ve 14 Mayıs'ta yayınlanan 20.bölümüyle ekranlara veda eden 'Akıncı' dizisinde canlandırdığı Akıncı- Fatih karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız'dan gelen haber hayranlarını korkuttu.

Şükrü Özyıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? Akıncı dizisi başrolü Şükrü Özyıldız'ın hayat hikayesi

Son olarak önceki gün Etilerde bir mekanda kendisi gibi oyuncu olan Büşra Cebe ile görüntülenen Şükrü Özyıldız, Büşra Cebe ile samimi halleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

"AŞK İDDİALARINI" DOĞRULADI

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarının "Birliktelik hayırlı olsun, ne zamandır berabersiniz?" sorusuna yanıt veren Şükrü Özyıldız, Cebe ile aşk yaşadıklarını doğrulayarak "Teşekkür ederim arkadaşlar” demişti.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Cebe aşk yaşıyor: Yakalandık! - Son dakika magazin haberleri

BU KEZ KÖTÜ HABER GELDİ

Snob Magazin'in haberine göre; Şükrü Özyıldız'dan bu kez kötü haber geldi. Spor yaparken ayağı kırılan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı ve ayağı alçıya alındı.

YAKIN ÇEVRESİ DOĞRULADI

Ünlü oyuncunun yakın çevresi talihsiz kazayı doğrularken kırılmanın söz konusu olmadığını ve Özyıldız'ın ayağının bandaja alındığını ifade etti.

Şükrü Özyıldız, nişanlısı Rabia Yaman'dan 2018'de ayrılmıştı. ‘Alice’ müzikalinde ‘Şapkacı’yı canlandıran Özyıldız, 2019 yılında Beryhan Murphy’nin dansçı kızı Huri Murphy ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Çift, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrılık kararı almış ve Şükrü Özyıldız ve Huri Murphy'nin fikir ayrılıkları yaşadığı öğrenilmişti.

AYHAN IŞIK'I CANLANDIRMIŞTI

Ünlü oyuncu 5 Ocak 2018'de vizyona giren ve kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan , Zafer Algöz, Özkan Uğur, Kerem Alışık,, Ediz Hun , Farah Zeynep Abdullah, Mustafa Sandal, Mert Fırat, Can Yılmaz ve Çağlar Çorumlu gibi isimlerin bulunduğu 'Arif V 216' filminde Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Ayhan Işık'ı canlandırarak gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Arif V 216 (2018)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN