Hazal Kaya ekranlara bomba gibi dönüyor! Üstelik partneri ise o isim oldu… Bu ikili ortalığı darmaduman edecek

Hazal Kaya ekranlara bomba gibi dönüyor! Üstelik partneri ise o isim oldu… Bu ikili ortalığı darmaduman edecek

Ekranların sevilen yüzleri arasında yer alan lakin uzun süredir dijital platformlarda kendini gösteren Hazal Kaya, yepyeni bir diziyle ekranlara geri dönüyordu. Ünlü oyuncunun partneri ise duyanları adeta şaşkına çevirecek. Bu ikili ortalığı darmaduman etmeye geliyor…

Son olarak Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrolde izlediğimiz Hazal Kaya, uzun süre sonra ekranlara geri dönme kararı aldı. Yeni projesi Karga Seven Pictures imzalı olurken partneri ise yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz oldu. Diziye ilişkin detaylar merak konusu olurken, ikilinin ismi şimdiden konuşulmaya başlandı.

yeni-proje-15.jpg

YEPYENİ BİR DİZİ BOMBA KADROYAL GELİYOR

Daha önce Rise Of Empries Ottoman, Her Yerde Sen, Pera Palas'ta Gece Yarısı ve Hekimoğlu gibi projelerle anılan Karga Seven Pictures, şimdi de başrollerinde Hazal Kaya ve Alperen Duymaz’ın yer alacağı “Alı-Kara” dizisi için çalışmalara başladı.

yeni-proje-16.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, söz konusu bu dizide polisiye bir aşk hikayesi izleyicilere aktarılacak. Dizinin başrollerinden biri olan Alperen Duymaz, son olarak EGO dizisinde yer almıştı. Alperen Duymaz sonrasında Hazal Kaya ile anlaşma yapan ekibin sete ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor. Öte yandan iki ünlü isim de dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli olana kadar dijital ve film projelerinde yer alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak, senaryosunu ise Eylem Canpolat kaleme alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN