Hazal Kaya o davayı kazandı: Mahkeme 'alacaklıdır' dedi

Hazal Kaya o davayı kazandı: Mahkeme 'alacaklıdır' dedi

Hazal Kaya’nın geçtiğimiz yıllarda ev sahibine açtığı dava sonuçlandı. Karara göre oyuncunun, ödediği 7 aylık kira bedelinin iadesini almasına hükmedildi. Ev sahibi ise karara itiraz etti.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz yıllarda Göktürk’te kiraladığı evde ağır bir küf kokusu fark edince bu durumu ev sahibine bildirmiş ancak ev sahibinin evin tadilatına yanaşmaması üzerine de kira sözleşmesini feshetmişti. Peşin ödenen kira ücretinin iadesi talebi için de icra takibi başlatılmış ve dava açılmıştı.

HAZAL KAYA'NIN ALACAKLI OLDUĞUNA KARAR VERİLDİ

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hazal Kaya’nın açtığı dava kapsamında alınan bilirkişi raporlarında taşınmazın izolasyon eksikleri nedeniyle nem ve rutubetli olduğuna, buna bağlı küf kokularının bulunması nedeniyle kira ilişkisinin haklı sebeple feshinin hukuka uygun olması sebebiyle 7 aylık kira bedelinin iadesinin gerektiği kanaatine varıldı. Yargılamanın sonunda Hazal Kaya’nın alacaklı olduğuna karar verildi.

Ev sahibi ise karara itiraz etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN