Hazar Ergüçlü önce yazdı, sonra sildi: Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım

Hazar Ergüçlü önce yazdı, sonra sildi: Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım

İnci Taneleri dizisindeki Dilber rolüyle gündem olan Hazar Ergüçlü, "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" dedi. Oyuncu, paylaşımındaki yorumu kısa süre içinde sildi.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergenç, Güven Kıraç, Kubilay Aka ve Rıza Kocaoğlu'nun başrollerinde yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi fragmanı yayınlandığı günden beri adından söz ettiriyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide pavyon dansçısı Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü, performansıyla akım haline gelirken eleştiriler de beraberinde geldi. Ergüçlü de gelen eleştirilere bir göndermeyle karşılık verdi.

Ergüçlü, diziden kareleri Instagram hesabından yayınlayarak "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" ifadelerini kullandı.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN