Helal olsun Danilo Şef! MasterChef jürisinin deprem bölgesindeki görüntüleri sosyal medyayı salladı

Helal olsun Danilo Şef! MasterChef jürisinin deprem bölgesindeki görüntüleri sosyal medyayı salladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 kenti birden vuran depremlerin yıkımı her geçen gün artıyor. Bölgede yüzlerce bina yerle bir olurken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bölgede enkazda kalan ve yardım ekipleri için yardıma koşan MasterChef jüri üyesi Danilo Şef, sosyal medyadaki görüntüleriyle gönülleri bir kez daha feth etti. Dört elle depremzedeler için çalışıyor. İşte MasterChef Danilo Şef'in deprem bölgesinden görüntüleri...

Merkez üssü Elbistan ve Pazarcık olan ve 10 ilimizi vuran deprem felaketinin yaraları tüm Türkiye tarafından sarılmaya devam ediyor. Bölgeye yardım tırları akın ederken, yürekleri ısıtan görüntüler gelmeye devam ediyor. MasterChef'in ünlü jüri üyesi Danilo Zanna, depremzedeler için yaptıklarıyla herkesin gönlünü feth etti. Malatya'ya giden ve mutfağın yolunu tutan Danilo, yemekleriyle depremzedelerin yaralarını sarmaya başladı. O görüntüler sosyal medyada viral oldu.

HELAL OLSUN DANİLO ŞEF!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 2 büyük deprem ile 10 ilimizi yerle bir eden felaket sonrası bölgeye birçok ünlü akın etti. Hem arama kurtarma çalışmalarına katılan hem de aç insanların karnını doyurmaya çalışan ünlü isimler yine gönülleri feth etti.

yeni-fggfgf.jpg

Malatya'da ortaya çıkan görüntüler ise herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü ismi mutfakta görenler 'Helal olsun' dedi.

sddsds-15.jpg

Masterchef programının ünlü şefi Danilo Zanna, Kahramanmaraş depremi sonrasında zarar gören kentlerden biri olan Malatya'ya geldi. Gönüllülerle birlikte mutfağa giren ünlü şef, depremzedeler için yemek yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN