Her şeyi bilen Baba Vanga'nın 2023 kehaneti gerçek mi oluyor? Yaşanan son dakika gelişmesi dünyayı şoke etti

Her şeyi bilen Baba Vanga'nın 2023 kehaneti gerçek mi oluyor? Yaşanan son dakika gelişmesi dünyayı şoke etti

Son günlerde yaşanan son dakika gelişmesi, "Balkanların Nostradamus'u" olarak tanınan Baba Vanga'nın 2023 için ortaya attığı bir kehanetin gerçek oluyor iddiasını gündeme getirdi. Baba Vanga'nın geçmişte yaptığı kehanetlerin gerçekleşmesi, onu dünya çapında ünlü bir kahin haline getirmişti. Son kehaneti ise Türkiye'yi de yakından ilgilendiriyor.

1996 yılında aramızdan ayrılan Bulgar kahin Baba Vanga, hayatta olduğu dönemde birçok önemli olay hakkında tahminlerde bulunmuştu. Koronavirüs salgını, 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü ve Çernobil felaketi gibi birçok olayı önceden dile getiren Baba Vanga, 2023 yılı için de bir nükleer felaket öngörmüştü.

Baba Vanga'nın geçmişte yaptığı açıklamaları inceleyen uzmanlar, ünlü kahinin 2023 yılında "büyük bir nükleer santralde" patlama meydana geleceğini söylemişti. Bu patlamanın Asya üzerinde toksik bulutlar oluşturacağı ve bölgedeki diğer ülkelerin de bu zehirli gazlardan etkileneceği öngörülmüştü.

2-012.jpg

Zaporijya Nükleer Santrali

GÖZLER TÜRKİYE'NİN KUZEYİNDE

Son günlerde yaşanan olaylar, Baba Vanga'nın kehanetinin gerçekleşme ihtimalini gündeme taşıdı. Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşta, Ukrayna'nın güneyinde bulunan ve Rusya'nın kontrolü altına giren Herson bölgesindeki Nova Kakhovka Barajı'na bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırı sonucunda, Avrupa'nın en büyük nükleer santrali olan Zaporijya'nın soğutma suyu sağlayan barajın çökmesi durumunda, olası bir nükleer felaket yaşanabileceği uyarısı yapıldı.

Baba Vanga'nın kehanetlerindeki isabet oranı, onun adını tüm dünyaya duyurmuştu. Ancak, kehanetlerinin gerçekleşmesiyle ilgili olarak da dikkatli olmak gerekmektedir. Kehanetlerin yorumlanması ve geleceği öngörmek her zaman için kesin sonuçlar vermez. Bu nedenle, Baba Vanga'nın 2023 kehanetiyle ilgili olarak da sağduyulu bir yaklaşım sergilemek önemlidir.

12 YAŞINA KÖR OLMUŞTU

Baba Vanga'nın yaşam öyküsü de oldukça ilginçtir. Romanya'da bir çiftlikte büyüyen Baba Vanga, henüz 12 yaşındayken bir kum fırtınası içerisinde kalmış ve kör olmuştur. Bu olaydan sonra takipçi sayısı giderek artan Baba Vanga, "paranormal bir yeteneği" olduğu iddiasıyla anılmaya başlanmıştır.

KURSK'U BİLMİŞTİ

Geçmişteki kehanetleri arasında en dikkat çekici olanlardan biri, 1999 yılında söylediği "Kursk sular içinde kalacak ve bütün dünya ağlayacak" sözleri olmuştur. Kısa bir süre sonra Rus nükleer denizaltı Kursk'un batmasıyla Baba Vanga'nın kehaneti gerçekleşmişti.

11 EYLÜL'Ü ÖNCEDEN HABER VERMİŞTİ

Baba Vanga'nın 11 Eylül saldırıları hakkında da ilginç bir kehaneti vardır. O dönemde, "Çelik kuşlar saldıracak, iki kule düşecek, masum kanı akacak" demişti. Bu kehanetin gerçekleşmesiyle birlikte Baba Vanga'nın ismi daha da ünlenmişti.

ZAMAN GÖSTERECEK

Sonuç olarak, Baba Vanga'nın 2023 kehanetiyle ilgili olarak yaşanan son gelişmeler, insanların kafasında soru işaretleri oluşturmaktadır. Ancak, kehanetlerin gerçekleşme ihtimalini tam olarak değerlendirebilmek için zamanın ve olayların ilerlemesini görmek gerekmektedir. Baba Vanga'nın kehanetleri her ne kadar dikkate değer olsa da, geleceği tam olarak öngörmek mümkün olmayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN