'Her Şeyin Başı Merkür'de Sinem Kobal'ın partneri belli oldu

'Her Şeyin Başı Merkür'de Sinem Kobal'ın partneri belli oldu

Uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönmeye hazırlanan Sinem Kobal, "Her Şeyin Başı Merkür" filmiyle şimdiden heyecanları yükseltiyor. Ayşe Balıbey'in aynı adı taşıyan kitabından uyarlanan filmde Kobal'a bu kez Alp Navruz eşlik edecek.

Uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönen oyuncu Sinem Kobal, "Her Şeyin Başı Merkür" filminde Alp Navruz ile kamera karşısına geçecek. Ayşe Balıbey'in aynı adı taşıyan romanından uyarlanan filmde Kobal, iş arayan gazeteci Elif karakterini canlandırırken, Navruz ise Elif'in hayatını etkileyecek olan Fırat karakterine hayat verecek.

Yönetmenliğini Ali Balcı'nın üstlendiği filmin 6 Ağustos'ta sete çıkması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN