Her tarafa dağılmış kıyafetler içinde bir tane askı var! Gözleri şahin gibi keskin olanlar 10 saniyede fark ediyor!

Her tarafa dağılmış kıyafetler içinde bir tane askı var! Gözleri şahin gibi keskin olanlar 10 saniyede fark ediyor!

Beyin jimnastiği yapmaya hazır mısınız? Optik yanılması ile 97 saniyeyle görsel zekanızı geliştirin. 97 saniyede saklanan askıyı kaç kişi bulabilir? Görsel zekasına güvenenler bu tam size göre! İşte ayrıntılar.

Beyin jimnastiğine hazır olun! Aşağıdaki görsel testimizde dağınık giysiler arasında gizli bir kolye ucu bulmanızı istiyoruz. Dağınık bir insansanız, bu sizin için bir optik yanılsamadır. Verdiğimiz ortalama süre 97 saniye ama bu testi 1 buçuk dakikada çözmeye çalışın ve görsel zekanızı keşfedin.

ipucu

Dağınık bir gardıropta aradığınız ürünü bulmanız oldukça zordur. Sizin için hazırladığımız yeni optik illüzyon testi sadece kafa karışıklığı için! Rengarenk ve yırtık giysilerin arasına bir askı gizlenmiştir. Bu askıyı görmek oldukça zor olduğu için çok dikkatli olmalısınız. Bu nedenle tarafımızdan verilen süre tam olarak 97 saniyedir. Ama 1 buçuk dakikada çözebilirseniz yapbozsunuz demektir. O halde hazır olduğunuzda başlayalım.

GİZLENEN ASKIYI 97 SANİYEDE BULUN

Görsel bulmacalar, zihni aktif tutmanın harika bir yoludur ve araştırmalar, bunların hafıza dahil bilişsel işlevleri geliştirmeye yardımcı olduğunu göstermiştir. Bununla birlikte, optik yanılsamalar yanılsamadır ve aldatıcıdır. Bu tür bulmacaları çözmek için çok fazla konsantrasyona ihtiyacınız var.

Daily Record'a göre, Hammonds Furniture tarafından yapılan bu ortak beyin fırtınası oturumu, insanlardan dağınık giysiler arasında gizli bir askı bulmalarını istiyor ve düzenli bir gardırobun önemini vurguluyor.

Görselde pantolon, çorap, gömlek, bluz, yelek ve etek gibi ürünler gösterilmektedir.

Bu testi çözmeniz için sadece 97 saniyeniz var. 1 buçuk dakikadan kısa sürede bulanları alkışlıyoruz.

Daha çözemediniz mi? O zaman çözüm için aşağıya bakın!

ipucu

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN