Herkes bulmakta zorlanıyor! Bu zeka bulmacasında saklanan patates kızartmasını bulabilir misin?

Herkes bulmakta zorlanıyor! Bu zeka bulmacasında saklanan patates kızartmasını bulabilir misin?

Zeka testi: Bu resimde saklanan bir patates kızartması var. Oyuncakların arasına gizlenen patates kızartmasını çürümeden ve kokmadan bulabilir misin? Zamanınız şimdi başlıyor.

Bu harika Zeka Oyunu ile hafta sonunuzu en iyi şekilde değerlendirin. Zeka Oyunları genellikle sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar açıklama yeter şimdi harekete geçin ve oyuncakların arasına gizlenmiş patates kızartması paketini bulun. Zamanlayıcı açık.

zk1.jpg

OYUNCAK SEPETİNİN ARASINDAKİ PATATES KIZARTMASI BULABİLİR MİSİN?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görselin aksine oyuncak sepetine gizlenmiş patates kızartmasını bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, benzer tonlu bir arka plan üzerinde sıkıca paketlenmiş birden fazla nesne, görevi yorucu hale getirir.

Adına sadık, Zeka Oyunu. Oldukça zor olduğunu biliyoruz. Ancak yine de iki kez denemeden cevabı aramayın.

ZEKA OYUNU CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Buradaki kullanıcılar için amaç, görüntüde bir yere gizlenmiş patates kızartmasını bulmaktır. Bulmacaya geri dönersek, görüntü yiyecek, oyuncak ve daha fazlası gibi farklı türde nesnelerle doludur. Açıkçası, bu, patates kızartmasını tespit etme görevini daha da zahmetli hale getiriyor.

ZEKA OYUNU CEVABI

Görüntü, resimde 300 veya daha fazla nesneden oluşan bir zeka bulmacasıdır. Ve bu nesnelerin hepsi düzgün olmayan bir şekilde bölünmüştür. Görevi kolaylaştırmak için görüntüyü hayali çizgilerle bölün. Şimdi, hiçbir ayrıntıyı kaçırmamak için tüm satırları ve sütunları hızla gözden geçirin. Cevap önünüzde!

Eğer patates kızartmasını başarılı bir şekilde gördüyseniz tebrik ediyoruz. Fakat hala cevabı arıyorsanız veya gizli patates kızartması konusunda kafanız karıştıysa, sürekli değişen görüntüde sağ alta gidin.

zk2.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını şımartmaya devam edin.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN