Herkes dalga geçiyordu, altından büyük dram çıktı! Tablet Reis olarak fenomen olmuştu: Yaşadığı zorlu hayatı gözleri doldurdu

Herkes dalga geçiyordu, altından büyük dram çıktı! Tablet Reis olarak fenomen olmuştu: Yaşadığı zorlu hayatı gözleri doldurdu

2013 yılında internetten aldığı tabletin kutusunu açarak fenomen olan Tablet Reis’in hayatının bilinmeyen detayları ortaya çıktı. Herkes dalga geçiyordu, altından büyük dram çıktı! Tablet Reis’in yaşadığı zorlu hayat gözleri doldurdu...

2013 yılında internetten aldığı tablet kutusunu açarken kutudan çıkan hıyar videosuyla fenomen olan Onurcan Güzel, Testo Taylan'ın yeni videosuyla zorlu yaşamını paylaştı.

DEPREMDEN SONRA ŞEHİR DEĞİŞTİRMİŞ

Onurcan'ın halasının Testo Taylan'dan isteği yeğenine bir iş bulması oldu: Testo Taylan da Mersin'deki işverenlere seslendi.

Tablet Reis olarak bilinen Onurcan Güzel, viral hıyar videosunun ardından yaşadığı zorluklarla gündeme geldi. Malatyalı olan Güzel, deprem nedeniyle evlerinin hasar görmesi üzerine şu anda Mersin'de halası ve abisiyle bir evin tek odasında yaşıyor.

GENETİK RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE ÇALIŞAMIYOR

Babasını 2020'de kaybeden Onurcan; annesinin, babasının ölümünden sonra zengin bir adamla gittiğini ve onlarla yaşamadığını söyledi. Şu an halasının emekli maaşı ve TikTok'ta canlı yayın açarak geçindiklerini belirten Onurcan, genetik rahatsızlığı nedeniyle çalışamadığını da söyledi.

‘KEŞKE OBEZ OLSAYDIM DİYE AĞLADIĞIMI BİLİRİM’

Babasını 2020 yılında kaybeden Onurcan'ın annesi de şu an onunla birlikte yaşamıyor: Onurcan, babasının vefatının ardından annesinin zengin bir adamla gittiğini söyledi.

Şu anda 35 kilo olan Tablet Reis, zayıflığından dolayı vücudunu sevmediğini ve daha önce obez olmak istediği için ağladığını itiraf etti. Fenomen isim, daha önce intihar etmeye çalıştığını ve yoğun bakıma alındığını açıkladı.

Onurcan'ın halasının Testo Taylan'dan isteği, yeğenine iş bulunması oldu. Testo Taylan da Mersin'deki işverenlere seslenerek Onurcan için bağış toplandığı bir kampanya başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN