Heykellerin arasındaki gizli adamı bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! 6 saniyede bulabilir misin?

Heykellerin arasındaki gizli adamı bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! 6 saniyede bulabilir misin?

Optik illüzyon: sadece en dikkatli kişiler heykeller arasında bir adamı 6 saniye içinde görebilir. Onlardan biri misin? Şimdi öğrenin.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Gerçek, fizyolojik ve bilişsel olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır.

Optik illüzyonlar ayrıca bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilir ve beyninizi yaratıcı düşünmeye teşvik edebilir. Zihninizi zorlamanın ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli bir yoludur. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? Şimdi öğrenelim.

1.jpg

HEYKELLERİN ARASINDAKİ GİZLİ ADAMI BULUN

Yukarıda paylaşılan görsel, çeşitli heykellerin farklı pozlarda görülebildiği bir açık hava sahnesini tasvir ediyor. Bir adam heykellerin arasında saklanıyor ve onu bulmak için 6 saniyen var. Bunun gibi bir optik yanılsama meydan okuması, gözleminizi ve zekanızı teste tabi tutmanın harika bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olduğu düşünülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. Resimdeki gizli adamı bulabilir misin?

GİZLİ ADAMI GÖRDÜN MÜ?

Bu görseldeki heykellerin arasında bir adam saklanıyor ve onu bulmak için 6 saniyeniz var. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar, zaman sınırı içinde adamın yerini belirleyebilecektir. Adam ustalıkla heykellerle harmanlamış, ilk başta fark edilmesini zorlaştırıyor. Bu resimdeki adamı buldunuz mu? Acele edin, zaman geçiyor. Görüntüye çok dikkat edin ve bir erkeğe benzeyen herhangi bir şey görüp göremeyeceğinize bakın. Resimdeki gizli adamı gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Süre doldu. Kaçınız adamı buldunuz? Gizli adamı bulan herkesi tebrik ederiz. Mükemmel gözlem becerileriniz var. Hala arayanlar aşağıda cevabı bulabilirler. Adam resmin sol tarafında görülebiliyor, taktığı saatten heykellerden ayırt edilebiliyor.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN